Πολύς κόσμος στην πίτα του τοπικού ΠΑΣΟΚ

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 15.02,  η κοπή πίτας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου, στέλνοντας ένα ισχυρό & ηχηρό μήνυμα. Κατάμεστη ήταν η αίθουσα με όλα τα νέα και παλιά στελέχη.

Ο Γραμματέας της οργάνωσης Λάμπρος Αντωνόπουλος, τοποθετήθηκε σχετικά με την πορεία του κόμματος, σε τοπικό αλλά και κεντρικό επίπεδο,  κάνοντας μια αναδρομή στους τομείς  και στα έργα του ΠΑΣΟΚ στη χώρα. 

Τον λόγο πήρε μετά ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, Πέτρος Ευθυμίου, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί με σκληρούς όρους σε όσους φυγομάχησαν.

Συγκινητική στιγμή της βραδιάς η βράβευση  στο ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου, Βαγγέλη Μαμαλάκη, όπου ο Γραμματέας της οργάνωσης, κ. Λάμπρος  Αντωνόπουλος του απένειμε τιμητική πλακέτα.

Παρουσιάστηκαν οι – μέχρι τώρα – υποψήφιοι Βουλευτές του Νομού Ηρακλείου, καθώς επίσης ανακοινώθηκε από τον Γραμματέα, ένας ακόμα υποψήφιος, ο γνωστός καλλιτέχνης της κρητικής μουσικής και εκπαιδευτικός Γιώργος Ξυλούρης (Καντρής).

Νομαρχιακή Επιτροπή, Μέλη της Κεντρικής Επιτροπής & Υποψήφιοι Βουλευτές έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα και ακολούθησε γλέντι με παραδοσιακή μουσική.

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content