Πωλούσε προϊόντα “μαϊμού” στην Χερσόνησο

Ένας ακόμα έμπορος που πωλούσε προϊόντα – μαϊμού, συνελήφθη από την Αστυνομία στη Χερσόνησο. Στο κατάστημα και στην αποθήκη του κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες προϊόντων απομίμησης, ενώ παράλληλα ο συλληφθείς αντιμετωπίζει και την κατηγορία της πλαστογραφίας.

Σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρει τα εξής:

Συνελήφθη χθες (12.10.2022) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου αλλοδαπός για διάθεση και πώληση απομιμητικών προϊόντων και  πλαστογραφία.

Ειδικότερα, χθες (12.10.2022) το μεσημέρι από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας  σε συνεργασία με το 4ο Τμήμα Κινητής Ομάδας Ελέγχου (Κ.Ο.Ε.) της Ελεγκτικής Υπηρεσίας Τελωνείων (ΕΛ.Υ.Τ) της Α.Α.Δ.Ε., πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα και αποθηκευτικό χώρο ιδιοκτησίας ημεδαπού ο οποίος απουσίαζε.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου κατελήφθη ο αλλοδαπός ως υπεύθυνος του καταστήματος, να διαθέτει προς πώληση προϊόντα τα οποία αποτελούν απομιμήσεις και παραποιήσεις των γνησίων και προστατευόμενων εμπορικών σημάτων διαφόρων επώνυμων εταιριών.

Βρέθηκαν συνολικά 1.278 απομιμητικά προϊόντα (είδη ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ) τα οποία κατασχέθηκαν. 

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content