Παράξενο το Ηράκλειο με την Εστίαση κλειστή (ΦΩΤΟ)

Ασυνήθιστες εικόνες βλέπουν απόψε οι Ηρακλειώτες, ιδιαίτερα στους κεντρικούς δρόμους και πλατείες της πόλης, με τα καταστήματα εστίασης να έχουν κατεβασμένα ρολά, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, λόγω της πανελλαδικής κινητοποίησης του κλάδου, που στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία.

Η αποψινή βραδιά μας έφερε στη μνήμη τις ημέρες της… γενικής καραντίνας, όταν όλα τα καταστήματα ήταν …υποχρεωτικώς κλειστά. Η μόνη διαφορά από τότε είναι πως σήμερα η εστίαση έκλεισε για… να μην κλείσει οριστικά!

Υπήρξαν βέβαια και καταστήματα που παρέμειναν ανοικτά, αλλά από αυτά κάποια δεν σέρβιραν τους πελάτες τους, ενώ υπήρχαν και λίγα, πολύ λίγα, που σέρβιραν κανονικά, “σαν να μην έτρεχε τίποτε”.

Γεγονός είναι ότι καταστηματάρχες και εργαζόμενοι, με τη συμπαράσταση κι άλλων κλάδων όπως οι Έμποροι, έστειλαν σήμερα ένα σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση: Πως ο κλάδος της Εστίασης δεν αντέχει άλλο στραπάτσο, και πως έχει ανάγκη στήριξης και όχι πρόσθετων δοκιμασιών που θα διαλύσουν ό,τι έχει απομείνει από κουράγιο και υπομονή…

 

 

 

  • samolis-thumbnail-Banner1
  • samolis-thumbnail-Banner2
  • samolis-thumbnail-Banner3ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content