Παραδέχθηκε ότι έπνιξε τη γυναίκα του μπροστά στα παιδιά

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου συνεχίστηκε σήμερα η δίκη του 37χρονου που στραγγάλισε πέρυσι τον Μάρτιο την 32χρονη σύζυγο του στη Σητεία.

Απολογούμενος ο 37χρονος παραδέχθηκε την ενοχή του και μάλιστα σε κάποιες στιγμές ξέσπασε σε κλάματα.

Ο ίδιος περιέγραψε με λεπτομέρειες το ιστορικό της τραγικής αυτής υπόθεσης και προσπάθησε να δείξει πως κατέληξε να σκοτώσει με τα ίδια τα χέρια του, την εν διαστάσει σύζυγο του και μάλιστα μπροστά στα μάτια των δυο παιδιών του που ήταν τότε ηλικίας 18 και 6 μηνών...

Ανέφερε συγκεκριμένα ότι είχαν οικονομικά προβλήματα, η σύζυγός του ήθελε να εργαστεί, αλλά από την οικογένειά της υπήρχαν αντιρρήσεις και εμπόδια.

Για τη μοιραία ημέρα του φόνου είπε ότι επρόκειτο να πάνε τα παιδιά για εμβόλιο στο νοσοκομείο, αλλά για διάφορους λόγους καθυστέρησαν και ενώ τα ετοίμαζαν, εκείνος εκνευρίστηκε, επιτέθηκε και έπνιξε με τα χέρια του τη σύζυγό του.

 “Δεν σκεφτόμουν τι έκανα, είπε. Φώναξα “Κατερίνα” αλλά δεν πήρα απάντηση. Τότε έφυγα από το σπίτι, τηλεφώνησα στην γιαγιά μου και της ομολόγησα την πράξη μου. Στην συνέχεια οδήγησα μέχρι το αστυνομικό τμήμα προκειμένου να παραδοθώ”..

Ο κατηγορούμενος ζήτησε πολλές φορές συγνώμη από την οικογένεια του θύματος και είπε ότι καθημερινά αισθάνεται τύψεις για την αποτρόπαια πράξη του.

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ