Ούτε ευρώ διατροφή δεν θα πληρώσει Κρητικός επιχειρηματίας

Η μητέρα του παιδιού του ζητούσε 1350 ευρώ σε κλειστό λογαριασμό
Σε μια απόφαση σταθμό κατέληξε δικαστήριο στα Χανιά που όρισε σε μεγάλο επιχειρηματία, ξενοδόχο των Χανίων, μηδενική διατροφή για το παιδί του.

Να σημειωθεί ότι ο πατέρας δεν είχε αντίρρηση να δίνει ένα ποσό διατροφής που θα πήγαινε απευθείας για την κάλυψη αναγκών του παιδιού του.

Το δικαστήριο εξετάζοντας και τις δυο πλευρές, δε δέχτηκε τις αιτιάσεις της μητέρας για καταβολή 1.350 ευρώ σε κλειστό λογαριασμό και αποφάσισε για τον πατέρα μηδενική διατροφή. Αποφάσισε επίσης να παραμείνει η αποκλειστική επιμέλεια του ανήλικου παιδιού στη μητέρα, δίνοντας όμως μεγαλύτερη επικοινωνία στον πατέρα ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα πλέον να συναντά το παιδί του τέσσερις φορές την εβδομάδα, χωρίς την παρουσία της μητέρας και να έχει καθημερινή επικοινωνία μέσω τηλεφώνου ή διαδικτύου.

Σε δήλωσή του στο flashnews.gr o Μανώλης Βαμβουνάκης, δικηγόρος του πατέρα ανέφερε:

«Δηλώνω ικανοποίηση για τη συγκεκριμένη απόφαση. Η αντίδικος ακολουθώντας τη μόδα των ψευδών καταγγελιών εναντίον των ανδρών εγκατέλειψε αναιτιολόγητα τη συζυγική στέγη, προκειμένου να ζει σε ένα πανάκριβο σπίτι με θέα τη θάλασσα και να λαμβάνει 1350€ διατροφή δήθεν για το παιδί, αλλά πιστεύω με την ελπίδα να την καταναλώνει η ίδια.

Προκειμένου να πείσει, ότι δεν είχε τέτοια σχέδια και να ενισχύσει τους ισχυρισμούς της, δήλωσε δήθεν ότι επιθυμεί η διατροφή να καταβάλεται σε κλειστό λογαριασμό και να δοθεί στο παιδί κατά την ενηλικίωση του, την στιγμή που η ίδια υποτίθεται αποκερδαίνει από την εργασία της 500€ και αρχικώς ζητούσε 1350 € τα οποία ελάμβανε με απόφαση προσωρινής διαταγής για οκτώ μήνες.ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content