Οδύνη για την απώλεια του Γιώργου Μαρκόπουλου

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε σήμερα το πρωί στο Ηράκλειο και ιδιαίτερα στον δικηγορικό κόσμο, το άγγελμα του θανάτου ενός από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς δικηγόρους της Κρήτης, του Γιώργου Μαρκόπουλου, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών μετά από έμφραγμα που υπέστη στο σπίτι του, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του και τους πολυπληθείς φίλους του.

Ο Γιώργος Μαρκόπουλος δεν ήταν μόνο εξαίρετος νομικός, αλλά και άνθρωπος ευαίσθητος, ευγενικός και πρόσχαρος. Λάτρευε την τέχνη και ειδικά το θέατρο, με το οποίο είχε πολύ σοβαρά ασχοληθεί. Σκηνοθέτησε και ανέβασε πολλά θεατρικά έργα με τους φιλότεχνους συναδέλφους του, που αποτέλεσαν την ονομαστή Θεατρική Ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου.

Ιδιαίτερα δεμένος με τον τόπο του και ιδιαίτερα με το Οροπέδιο Λασιθίου, παρακολουθούσε πάντα με ενδιαφέρον τα κοινά και ο λόγος του είχε ανέκαθεν ιδιαίτερη βαρύτητα.

Στους οικείους του και προπαντός στην αγαπημένη του σύζυγο Ρένα, η ΝΕΑ ΔΡΑΣΙΣ απευθύνει εγκάρδια συλλυπητήρια.

Κ.Τ.

 

Ψήφισμα του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου  συνήλθε εκτάκτως σήμερα ύστερα από το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του συνταξιούχου Γεωργίου Μαρκόπουλου, και αποφάσισε ομόφωνα τιμώντας την μνήμη του όπως:

  • Εκφράσει τα συλλυπητήρια του Συλλόγου στην οικογένειά του,
  • Παραστεί αντιπροσωπεία του στην κηδεία.
  • Δωρηθεί το ποσό των 200 € υπέρ των Παιδικών Χωριών SOS Κρήτης.

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content