Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών
Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Ηρακλείου Βαγγέλης Καρκανάκης, σε ανάρτησή του επισημαίνει την έγκαιρη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων, που για πρώτη φορά έγινε Ιούλιο αντί για Αύγουστο.
Συγκεκριμένα, ο κ. Καρκανάκης αναφέρει:
Ένα ακόμη επίτευγμα απο το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, καθώς για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων ανακοινώθηκαν τέλη Ιουλίου αντί για τέλη Αυγούστου και φυσικά με την συνδρομή από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, που φρόντισε για την άμεση αποστολή των αποτελεσμάτων μέσω sms.
Μόνο όσοι γονείς έχουμε περάσει με τα παιδιά μας την αγωνία και την αδυναμία προγραμματισμού σε αναμονή των αποτελεσμάτων, κατανοούμε ποσό σημαντική είναι η χρονική αυτή διαφορά.
Θερμά Συγχαρητήρια σε όλους τους νεοεισαχθέντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση , καλές σπουδές και ασφαλή Ακαδημαϊκή πορεία.
Συγχαρητήρια όμως αξίζουν σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις για την προσπάθεια τους ανεξάρτητα αποτελεσμάτων της πρώτης αυτής δοκιμασίας. Το μέλλον τους ανήκει και επιφυλάσσει πολλές ακόμη δοκιμασίες αλλά και ευκαιρίες.
Τέλος εύσημα και συγχαρητήρια αξίζουν στους συνοδοιπόρους τους, γονείς και καθηγητές, που τους στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια.
Βαγγέλης Καρκανάκης
προεδρος ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ