Ο Νικ. Χρονάκης για τη συντήρηση τμήματος του ΒΟΑΚ

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος της παράταξης “Η ΚΡΗΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ” Νικ. Χρονάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης που έγινε με τηλεδιάσκεψη  την Πέμπτη 17/12/2020 συζητήθηκε η ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ μου προς τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρου Αρναουτάκη με θέμα « ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ».

Χαιρετίζω την απάντηση  στην Επερώτηση μου, του  αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου κ. Συριγωνάκη Νίκου,  αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα όπως ανέφερε  συντήρησης του παραπάνω οδικού τμήματος από τον κόμβο της Νέας Αλικαρνασσού έως την Καλλιθέα μήκους 2,5 χιλιομέτρων,  δρομολογούνται άμεσα οι απαραίτητες ενέργειες και διαδικασίες,  ώστενα συντηρηθεί – αποκατασταθεί  το παραπάνω οδικό τμήμα.

Θα  ενταχθεί σε έργο με τίτλο « ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ»  με αντικείμενο του έργου την επέμβαση στο τμήμα της Λεωφόρου Καζαντζίδη από τον ισόπεδο Κόμβο Αλικαρνασσού έως την Καλλιθέα συνολικού μήκους 2,5 χιλιόμετρα προϋπολογισμού 3.500.000 ευρώ περίπου, αντιμετωπίζοντας και την απορροή των ομβρίων υδάτων.

. Έτσι ώστε να αποκατασταθεί ο ασφαλτοτάπητας όπως αναφέρω στην Επερώτηση μου  και να καταστεί ασφαλές το οδόστρωμα για την διέλευση τον Οχημάτων τόσο από την  ΒΙΠΕ Ηρακλείου αλλά και όλων των πολιτών της ευρύτερης περιοχής της πόλεως του Ηρακλείου και των Δήμων Αρχανών – Αστερουσίων, Μινώα Πεδιάδας, Βιάννου  και άλλων όμορων δήμων, λόγω ότι είναι μια είσοδος – έξοδος  της πόλεως του Ηρακλείου.

 

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ