Ο κορωνοϊός νίκησε την Ηρακλειώτισσα Καπετάνισσα – Συγκινεί ο γιος της
Mια ακόμα ιστορία από αυτές που προκαλούν θλίψη για ανθρώπους που χάνονται στην εποχή του covid 19 φέρνει στο φως της επικαιρότητας, ο γιος της Ελένης Παπαδοπούλου, της Καπετάνισσας, Κοσμάς Κουτεντάκης.

Ο γιος της γυναίκας που έφυγε στα 68 της χρόνια χτυπημένη από τον κορωνοϊό αποχαιρετά με τρόπο τρυφερό και συγκινητικό τη μητέρα του, που κηδεύεται αύριο στο νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου. Παράλληλα στέλνει κι ένα μήνυμα σε όλους να εμβολιαστούν και να προστατέψουν τους εαυτούς τους και τους αγαπημένους τους γράφοντας:

“Η Καπετάνισσα ,η Μάνα μας, γιαγιά και προγιαγιά, άνοιξε πανιά για το τελευταίο, το μακρινό και χωρίς επιστροφή ταξίδι της.

Καλό ταξίδι Καπετάνισσα της καρδιάς μας στις γαλήνιες θάλασσες του παραδείσου…..
θα μας λείψες !!!
Υ.Γ :Σαν οικογένεια νιώθουμε την υποχρέωση να σας ενημερώσουμε λόγο της κατάστασης με τον COVID που ζούμε όλοι μας ,ότι τη Μητέρα μας τη χάσαμε λόγο της άρνησης της να εμβολιαστεί , νόσησε βαριά και μετά απο ένα μήνα στη ΜΕΘ Χανίων έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό.
Η Μανα μας ήτανε υγιέστατη,χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα και με πολλά χρόνια καλής ζωής μπροστά της.
Όμως πολλές φορές,οι λάθος άνθρωποι και οι λάθος «συμβουλές»,μπορούν να οδηγήσουν σε βαθύ πόνο και σε μη αναστρέψιμες καταστάσεις.
Σας παρακαλούμε.
Ακούστε την επιστήμη.
Ακούστε τους ειδικούς.
Εμβολιαστείτε και προστατέψτε τους εαυτούς σας και τους συνανθρώπους σας.
Χάσαμε τη Μάνα μας χωρίς ΚΑΝΕΝΑ λόγο και δεν θέλουμε κανένας να περάσει τον ίδιο πόνο.
Ας νικήσει η λογική και η ζωή.
Καλό ταξίδι μάνα…”


ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ