Ο Δήμος Βιάννου διαθέτει τόνους κηπευτικών στους δημότες

 

Συνεχίζοντας τις ενέργειες με στόχο τη στήριξη των πολιτών του Δήμου Βιάννου, η Δημοτική Αρχή προχωρά στη διάθεση τόνων κηπευτικών προς τους δημότες.

Συγκεκριμένα, η Δημοτική Αρχή, έπειτα από τις επαφές που είχε με την Αντιπεριφέρεια Λασιθίου και το Δημοπρατήριο «Ανατολή», εξασφάλισε μια μεγάλη ποσότητα πρώιμων κηπευτικών.

Τα προϊόντα αυτά έχουν ήδη αρχίσει να διατίθενται μέσω των Προέδρους των Κοινοτήτων του Δήμου Βιάννου, στους δημότες, στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου, αλλά και στις ευπαθείς ομάδες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσπάθεια συντονίστηκε από τον αντιδήμαρχο κ. Νίκο Θεοδοσάκη, οποίος «έτρεξε» με άμεσο τρόπο τις διαδικασίες.

«Η διάθεση των κηπευτικών προϊόντων, αποτελεί μια ακόμη ενέργεια του Δήμου, στο πλαίσιο της καθημερινής προσπάθειας που καταβάλλουμε για τη στήριξη των δημοτών. Μια προσπάθεια, για την οποία οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τόσο τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κ. Γιάννη Γουλιδάκη, αλλά και τον πρόεδρο και το προσωπικό του Δημοπρατηρίου «Ανατολή» για τη συνεργασία και την άμεση ανταπόκριση», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Μηνάς Σταυρακάκης.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ