Ο Αλ. Μαρκογιαννάκης για τους καταστροφικούς σεισμούς

Ο επικεφαλής της παράταξης Η ΚΡΗΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ κ. Αλέξ. Μαρκογιαννάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο Εγκέλαδος χτύπησε σήμερα το νησί μας, προκαλώντας πέρα από τις σημαντικές υλικές ζημιές και τον θάνατο ενός άτυχου συμπολίτη μας. Η σκέψη μας αυτές τις στιγμές είναι με τους οικείους του, στους οποίους εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια. 

Τώρα είναι πλέον η ώρα της προσοχής και της προφύλαξης από τους μετασεισμούς, καθώς υπάρχουν εκτεταμένες ζημιές που καθιστούν μη κατοικήσιμα και επικίνδυνα πολλά σπίτια. Οι κάτοικοι πρέπει να ακολουθήσουν τις οδηγίες των αρμοδίων και να παραμείνουν σε ανοιχτούς ασφαλείς χώρους και για αυτό θα πρέπει να υπάρξει και η ανάλογη συνδρομή της Πολιτείας για τη φιλοξενία τους.  

Την επόμενη ημέρα θα έρθει η ώρα της καταγραφής ζημιών και της γρήγορης αποκατάστασης με τη βοήθεια και τη συνδρομή Αυτοδιοίκησης και κεντρικού κράτους. Από την πρώτη στιγμή  είμαι σε συνεχή επαφή τόσο με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη όσο και με τον δήμαρχο Μινώα -Πεδιάδας. Η προστασία των πολιτών σε τέτοιες κρίσιμες ώρες είναι το υπέρτατο καθήκον όλων μας και για αυτό κρινόμαστε.

 

  • samolis-thumbnail-Banner1
  • samolis-thumbnail-Banner2
  • samolis-thumbnail-Banner3ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content