Ο Αγιος Βασίλης ήρθε απόψε στο ΠΑΓΝΗ…
Μια πολύ ωραία και συγκινητική εκδήλωση οργανώθηκε σήμερα Τετάρτη αργά το απόγευμα, έξω από τα κτίρια του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, για να αισθανθούν λίγο το κλίμα των εορταστικών ημερών όσοι συνάνθρωποί μας νοσηλεύονται για διάφορες αιτίες στις Κλινικές του ΠΑΓΝΗ, και δεν επιτρέπεται στους δικούς τους ανθρώπους να τους επισκεφθούν.

Με πρωτοβουλία της Διοίκησης του Νοσοκομείου αλλά και της 7ης ΥΠΕ, και με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, έγινε η υποδοχή του… ιπτάμενου Άη Βασίλη, ο οποίος με εναέρια άλματα σαν ακροβάτης, έκανε επισκέψεις στις διάφορες πτέρυγες του Νοσοκομείου, μοιράζοντας συμβολικά δώρα στους νοσηλεευόμενους ασθενείς.

Παράλληλα, πολλοί νεοι αλλά και συγγενείς και φίλοι των ασθενών συγκεντρώθηκαν στο προαύλιο του ΠΑΓΝΗ και τραγούδησαν γνωστές μελωδίες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, δημιουργώντας μια συγκινητική αλλά και εορταστική ατμόσφαιρα.

Παρούσα στην εκδήλωση ήταν η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Λένα Μπορμπουδάκη, ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης  και άλλοι διοικητικοί παράγοντες και μέλη του προσωπικού του Νοσοκομείου.

 

 ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ