Μοίρασαν λουλούδια στη ΔΕΥΑΗ για τη Γυναίκα

Σε μία συμβολική κίνηση  προχώρησε , το Σωματείο Εργαζομένων της ΔΕΥΑΗ ,σήμερα  8 Μαρτίου το πρωί, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.
Γυναίκες μέλη του Συλλόγου μοίρασαν λουλούδια σε όλες της γυναίκες που εργάζονται στην Δημοτική Επιχείρηση, Ύδρευσης Αποχέτευσης  Ηρακλείου, με το τρόπο αυτό τους ευχήθηκαν χρόνια πολλά μιας και σήμερα είναι η δική τους ημέρα!
Ένα συμβολικό τριαντάφυλλο σήμερα σε όλες τις εργαζόμενες της Επιχείρησής  μας για την καθημερινή τους προσπάθεια.. Χρόνια Πολλά σε όλες τις εργαζόμενες, με την ελπίδα, πολύ σύντομα το κοινωνικό και οικονομικό χάσμα που βιώνουν ακόμη σε αρκετά επίπεδα, σύντομα να εκλείψει
Η Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας εορτάζεται στις 8 Μαρτίου κάθε χρόνο ως ημέρα μνήμης των αγώνων του κινήματος για τα δικαιώματα των γυναικών.
Η πρώτη τήρηση της Ημέρας της Γυναίκας πραγματοποιήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου 1909 στη Νέα Υόρκη, η 8η Μαρτίου προτάθηκε από τη Διεθνή Διάσκεψη Γυναικών του 1910 ώστε να καθιερωθεί μια “Διεθνής Ημέρα της Γυναίκας”. Αφού οι γυναίκες κέρδισαν το δικαίωμα ψήφου στη Σοβιετική Ρωσία το 1917, η 8η Μαρτίου καθιερώθηκε ως εθνική αργία εκεί. Την εποχή εκείνη εορταζόταν κατά κύριο λόγο από το σοσιαλιστικό κίνημα και τις κομμουνιστικές χώρες μέχρι την υιοθέτησή της το 1975 από τα Ηνωμένα Έθνη.
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content