Μια νέα οικογένεια και πολλή αγάπη για τη Γουίνι

Η οικογένεια αστυνομικού υιοθέτησε τη σκυλίτσα που βρέθηκε στην αγκαλιά της νεκρής ιδιοκτήτριας της και συγκίνησε όλη την Κρήτη

Η μικρή Γουίνι έχει πλέον μια νέα οικογένεια για να αγαπά και να την αγαπούν

Πριν λίγες μέρες , αστυνομικοί δέχτηκαν ένα τηλεφώνημα σε περιαστική περιοχή των Χανίων, ότι ανησυχούν για μια γειτόνισσά τους επειδή δεν είχε δώσει σημεία ζωής αρκετές μέρες και δεν υπήρχαν συγγενείς για να ενημερώσουν.

Όταν κατέφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι η άτυχη γυναίκα είχε βρει αιφνίδιο θάνατο μέσα στο σπίτι της.

Στην αγκαλιά της ήταν κουλουριασμένη η Γουίνι ,το αγαπημένο της σκυλάκι, που αρνιόταν να την εγκαταλείψει παρόλο που ήταν μέρες χωρίς φαγητό και νερό και δεν ήθελε να ακολουθήσει τους αστυνομικούς.

Οι αστυνομικοί συγκινημένοι από την εικόνα, κατάφεραν τελικά να την απομακρύνουν και τη μετέφεραν προσωρινά στο αστυνομικό τμήμα Πλατανιά, ενώ από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Χανίων «Η προστασία των ζώων» έγιναν αναρτήσεις για να υιοθετηθεί η μικρή δίχρονη σκυλίτσα.

Τελικά, όπως ενημερώνει ο Σύλλογος, «η μικρή Γουίνι που μας συγκίνησε όλους με την αφοσίωσή της,είναι πλέον μέλος της οικογένειας του αστυνομικού που είχε αναλάβει τη φιλοξενία της,αφού την ερωτεύτηκε όλη η οικογένεια!»

flashnews.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content