Νεαρή γυναίκα έπεσε από τα ενετικά τείχη

Μεγάλο σοκ περίμενε πριν από λίγη ώρα (περίπου στις 8.15′ απόψε) από το “Κομμένο Μπεντένι”, όταν μια νεαρή γυναίκα, έπεσε από τα ενετικά τείχη!

Η άτυχη γυναίκα έπεσε από την εξωτερική πλευρά του Κομμένου Μπεντενιού, ακριβώς μπροστά στην πορεία των πεζών και δίπλα στα διερχόμενα αυτοκίνητα.

 

Η πτώση της έγινε αμέσως αντιληπτή και έτρεξαν κοντά της οι περστικοί που την είδαν. Η γυναίκα διατηρούσε μεν τις αισθήσεις της, φαινόταν καθαρά όμως πως ήταν σε άθλια κατάσταση και από το στόμα της έτρεχε αίμα…

Ειδοποιήθηκε αμέσως το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο έσπευσε και παρέλαβε τη γυναίκα για να την οδηγήσει στο Bενιζέλειο νοσοκομείο που εφημερεύει. Μάλιστα το ασθενοφόρο συνόδευαν μοτοσυκλέτες της Αστυνομίας, για να διευκολύνουν τη διέλευσή του από τους δρόμους.

Μόλις το ασθενοφόρο έφθασε στο Βενιζέλειο, υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Η κοπέλα διασωληνώθηκε και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου οι γιατροί καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την κρατήσουν στη ζωή.

Στο μεταξύ, το σοκ των περαστικών ήταν πρωτοφανές. Όλοι δεν πίστευαν στα μάτια τους!

Για τις συνθήκες και τα αίτια της πτώσης κανείς δεν γνωρίζει τίποτε προς το παρόν, αλλά ήδη έχει επιληφθεί της υπόθεσης η Αστυνομία.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ