Μεγάλη οδύνη για την απώλεια του Ηλία Καγιαυτάκη

Ένας δημόσιος λειτουργός που με τη μεγάλη κοινωνική προσφορά του είχε κερδίσει την αγάπη και το σεβασμό των συναδέλφων του και της τοπικής κοινωνίας, ο Περιφερειακός Διευθυντής του ΕΦΚΑ Κρήτης Ηλίας Καγιαυτάκης, έφυγε σήμερα το απόγευμα από τη ζωή, σε ηλικία 65 ετών, βυθίζοντας στο πένθος και την οδύνη τους οικείους του.

 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ασφένδου και τα Κολοκάσια Σφακίων (Άγιο Νεκτάριο Σφακίων). Έφυγε για σπουδές στην Αθήνα και αφού τις ολοκλήρωσε εγκαταστάθηκε μόνιμα στο Ηράκλειο, όπου δημιούργησε μια υποδειγματική οικογένεια με την αγαπημένη του σύζυγο Μαρία Σφεντουράκη, με την οποία απέκτησαν δυο παιδιά.

Ο μεταστάς τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Βενιζελείου Νοσοκομείου με πνευμονία και παρά τις μεγάλες προσπάθειες των γιατρών, δεν αποφεύχθηκε σήμερα το απόγευμα το μοιραίο.

Ο Ηλίας Καγιαυτάκης θα μείνει πάντα ζωντανός στις μνήμες όλων όσοι ευεργετήθηκαν από την προσφορά των υπηρεσιών του, παλαιότερα στον Οργανισμό Απασχολήσεως Εργατικού Δυναμικού και αργότερα στον ΕΦΚΑ.

Η κηδεία του θα γίνει στις 2:30 το μεσημέρι της Κυριακής από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη Κνωσού. Η σορός θα βρίσκεται στο ναό από τις 13:30.

Στην απαρηγόρητη σύζυγό του Μαρία Σφενδουράκη και τα δυο παιδιά τους που υπεραγαπούσε, η “ΝΕΑ ΔΡΑΣΙΣ” απευθύνει εγκάρδια συλλυπητήρια.

 

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ