Μεγάλη κινητοποίηση φορέων υπέρ των σεισμοπλήκτων

Έναν μικρό κρίκο στην τεράστια αλυσίδα αλληλεγγύης που έχει στηθεί για τη στήριξη των σεισμόπληκτων συμπολιτών μας στους Δήμους Μινώα Πεδιάδας και Αρχανών – Αστερουσίων προσέθεσε ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προστασίας και Παιδείας του Δήμου Μαλεβιζίου, προσφέροντας εκατό πενήντα μερίδες φαγητού το μεσημέρι της Πέμπτης. 

Οι εργαζόμενοι του ΔΟΚΑΠΠΑΜ ετοίμασαν το φαγητό το οποίο συσκευάστηκε σε μερίδες και παραδόθηκε στο συντονιστικό κέντρο που έχει στηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο στο Αρκαλοχώρι. 

Παράλληλα συνεχίζεται από το Δήμο Μαλεβιζίου η συγκέντρωση συσκευασμένων τροφίμων μακράς διάρκειας και ειδών προσωπικής υγιεινής για παιδιά και ενήλικους, συμμετέχοντας στην μεγάλη προσπάθεια αλληλεγγύης προς τους σεισμόπληκτους των δύο δήμων. 

Όσοι πολίτες, σύλλογοι, σωματεία και επιχειρήσεις επιθυμούν να προσφέρουν μπορούν να προσέρχονται από τις 8 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ στον κάτω χώρο του Δημοτικού Γυμναστηρίου στο Γάζι σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή 1 Οκτωβρίου.

 

Σε συναγερμό και τα Γυναικεία Σωματεία

Ο «Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου»  στην προσπάθεια να στηρίξει με οποιοδήποτε τρόπο της πληγείσες από τον σεισμό περιοχές του Δήμου Μινώα Πεδιάδος και Αρχανών Αστερουσίων, ανακοινώνει ότι πέραν της ψυχολογικής υποστήριξης που παρέχει στους κατοίκους των περιοχών, προχωρά και στη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους.

Από αύριο Παρασκευή 1η Οκτωβρίου, ο Φορέας μας θα συλλέγει τα παρακάτω είδη: 

  • είδη προσωπικής υγιεινής: μωρομάντηλα και πάνες (ενηλίκων και παιδιών) 
  • καθαριστικά και χαρτικά (χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας και χαρτοπετσέτες) 

Η συλλογή θα γίνεται σε δύο σημεία: 

  1. Στην ‘’Εστία’’, οδό Μεραμβέλου 56 ( πλησίον ξεν. Ατλαντίς) 
  2. Στο σπιτάκι μας ‘’Σπίτι των Αγγέλων’’ στην Πλατεία Ελευθερίας.

Ωράριο: Δευτέρα εως Παρασκευή, 10:00 π.μ. με 17:00 μ.μ. 

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές η ανάγκη προσφοράς, αλληλεγγύης και υποστήριξης των συνανθρώπων μας είναι ιδιαιτέρως σημαντική και καθόλα αναγκαία. 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content