Με … ύποπτα μπαλάκια στο στομάχι του επέστρεψε στη Φυλακή!
Η αξονική τομογραφία επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που είχαν οι φύλακες του καταστήματος κράτησης της Νέας Αλικαρνασσού ότι ο κρατούμενος που επέστρεψε χθες από άδεια ήταν “φορτωμένος με μπαλάκια”, που πιθανότατα περιέχουν ναρκωτικά.

Η πληροφορία σήμανε “συναγερμό” στη φυλακή, όπου, μόλις έφτασε ο έλληνας κρατούμενος μετά από κανονική άδεια, οι υπάλληλοι φρόντισαν να ενημερωθεί ο εισαγγελέας. Με τη σειρά του έδωσε παραγγελία για τη μεταφορά του κρατουμένου στο εφημερεύον νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικό έλεγχο για την επιβεβαίωση  της πληροφορίας.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Ηρακλείου ο πρόεδρος των Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Νίκος Φιλιππάκης το καταστήματος της Νέας Αλικαρνασσού, ο κρατούμενος υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι όντως είχε καταπιεί αυτοσχέδιες συσκευασίες, μπαλάκια των οποίων το περιεχόμενο παραμένει αδιευκρίνιστο ακόμη.

Ο κρατούμενος παραμένει φρουρούμενος στο νοσοκομείο, υπό ιατρική παρακολούθηση μέχρι να αποβάλλει το επίμαχο περιεχόμενο, το οποίο στη συνέχεια θα σταλεί για εργαστηριακό έλεγχο, ώστε να διαπιστωθεί αν πρόκειται για ναρκωτικά και για ποια ακριβώς ουσία. Συνήθως, όπως εξήγησε ο κ. Φιλιππάκης, με τον τρόπο αυτό οι κρατούμενοι επιλέγουν να μεταφέρουν στο εσωτερικο των φυλακών ηρωίνη.

Πηγή: ertnews.grΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content