Με σφοδρότητα πλήττει πάλι η κακοκαιρία τα Χανιά

Πολλά και σοβαρά προβλήματα σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων προκαλεί η νέα κακοκαιρία που πλήττει σήμερα με σφοδρότητα την περιοχή, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχοπτώσεις και τους ισχυρούς ανέμους.

Όπως ανακοίνωσε η αντιπεριφέρεια Χανίων, λόγω συνεχόμενων κατολισθήσεων οι δρόμοι Αλικιανός – Πρασές – Σέμπρωνα (τμήμα Χλιαρό – Σέμπρωνα), όπως και ο δρόμος Φουρνές – Λάκκοι – Ομαλός θα είναι κλειστοί στην κυκλοφορία μέχρι νεότερης ανακοίνωσης.

Στα παραπάνω σημεία, σύμφωνα με την ανακοίνωση, βρίσκονται ήδη τα συνεργεία και μηχανήματα της Π.Ε. Χανίων, που καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, λόγω των ανέμων δεν πραγματοποιήθηκε η πρωινή πτήση της Ολυμπιακής Αεροπορίας προς το αεροδρόμιο Χανίων, ενώ με μικρή καθυστέρηση πραγματοποιήθηκε ο κατάπλους του πλοίου της γραμμής Πειραιάς – Σούδα.

Τα κύματα χτυπούν και το ιστορικό Ενετικό Λιμάνι της πόλης με τις αρχές να συνιστούν στους πολίτες να αποφεύγουν την διάβαση σε τμήματα της χερσαίας ζώνης.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content