Λύση για τον κόμβο της Αχλάδας προωθεί το Υπουργείο

Με τον υφυπουργό υποδομών Γ. Καραγιάννη, παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη συναντήθηκε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο τεχνικών έργων Γιώργο Πετούση και τη δημοτική σύμβουλο Εύη Αποστολάκη, για το θέμα του κόμβου της Αχλάδας.

 Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με το Δήμαρχο Μαλεβιζίου  να ενημερώνει εκτενώς τον υπουργό για τα προβλήματα που θα προκαλέσει το κλείσιμο του κόμβου. Ο υφυπουργός Υποδομών ήταν πλήρως ενημερωμένος και δήλωσε πως το υπουργείο ήδη επεξεργάζεται πρόταση για την επίλυση του  προβλήματος  με τον κόμβο της Αχλάδας.

 

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας έκανε την ακόλουθη δήλωση μετά τη συνάντηση που είχε με τον υφυπουργό Υποδομών Γ. Καραγιάννη, παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη:

«Κόμβος Αχλάδας και νέος ΒΟΑΚ. Συνεχίζουμε να παρεμβαίνουμε και να διεκδικούμε το καλύτερο για τον τόπο μας, σε κοινό βηματισμό με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη. Με τον Υφυπουργό Υποδομών κ. Καραγιάννη σήμερα στην Περιφέρεια μιλήσαμε ξανά για όλα.    

Για τη σπουδαιότητα εξεύρεσης λύσης βιώσιμης στα προβλήματα του  κόμβου της Αχλάδας. 

Για τις θέσεις του Δήμου Μαλεβιζίου επί της χάραξης του νέου ΒΟΑΚ που θέσαμε αναλυτικά στο Περιφερειακό Συμβούλιο. 

Παρεμβάσεις πνοής και ασφάλειας για την περιοχή μας που έχει ήδη πληρώσει βαρύ φόρο αίματος στον πολύπαθο ΒΟΑΚ.

Με ικανοποίηση ενημερωθήκαμε από τον Υφυπουργό ότι το Υπουργείο Υποδομών επεξεργάζεται λύση για την Αχλάδα που θα παρουσιαστεί αρχές του νέου έτους. 

Με τον Περιφερειάρχη Κρήτης συνεχίζουμε να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες για να μη χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος. Αρωγοί και οι Βουλευτές του Νομού. Προτεραιότητά μας η ασφάλεια κατοίκων και επισκεπτών. Προτεραιότητά μας, το Μαλεβίζι.»

  • samolis-thumbnail-Banner1-1
  • samolis-thumbnail-Banner2-1
  • samolis-thumbnail-Banner3-1


ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content