Λουκέτο σε πρακτορείο ΟΠΑΠ και πρόστιμα χθες στην Κρήτη


2.523 έλεγχοι για την  τήρηση των μέτρων για τον κορωνοϊό πραγματοποιήθηκαν χθες σε όλη την Κρήτη

 

Στο Ηράκλειο ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ εντοπίστηκε να έχει επιτρέψει στο κατάστημα του την είσοδο πελατών  οι οποίοι δεν είχαν ούτε πιστοποιητικό εμβολιασμού ούτε πιστοποιητικό νόσησης.

Έτσι, επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ και 15 μέρες αναστολή λειτουργίας στον ιδιοκτήτη και από 300 ευρώ στον καθένα από τους δύο πελάτες που βρίσκονταν παράνομα μέσα στο πρακτορείο.

Επίσης, πρόστιμο επιβλήθηκε σε επιβάτη ΙΧ αυτοκινήτου, σε τρεις υπαλλήλους καφετέριας, μπαρ κ ζαχαροπλαστείου για μη χρήση μάσκας, σε κατάστημα τροφίμων για μη ανάρτηση της πινακίδας αναφορικά με τον μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό ατόμων αλλά και σε πελάτη σούπερ μάρκετ για μη χρήση μάσκας.

Όλοι καλούνται να πληρώσουν από 300 ευρώ ο καθένας.

Στα Χανιά επιβλήθηκε πρόστιμο σε επιβάτη λεωφορείου για μη χρήση μάσκας, σε τέσσερις υπαλλήλους που εργάζονται σε ταβέρνα, μπαρ και καφετέρια αλλά και σε κατάστημα τροφίμων για μη ανάρτηση πινακίδας.

Στο Ρέθυμνο πιάστηκε ένας υπάλληλος σε καφετέρια να μη φορά την απαραίτητη μάσκα προστασίας συνεπώς «έφαγε» κι εκείνος το πρόστιμο των 300 ευρώ.ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content