Λ. Αυγενάκης: Εκπροσώπησε την Κυβέρνηση στο Αρκάδι
Εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, παρέστη σήμερα στις εκδηλώσεις για την Αρκαδική Εθελοθυσία, στην πόλη του Ρεθύμνου και στην Ιερά Μονή Αρκαδίου.
Μετά τις εκδηλώσεις, ο κ. Αυγενάκης έκανε την ακόλουθη ανάρτηση:

https://www.facebook.com/avgenakis.gr/posts/10157972816416637

“Στις εκδηλώσεις Μνήμης της 155ης επετείου από το Ολοκαύτωμα της Ιεράς Μονής Αρκαδίου, εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση.

Τιμούμε τους εκατοντάδες ήρωες, αγωνιστές και γυναικόπαιδα, που θυσιάστηκαν για την Ελευθερία, στην κορυφαία πράξη αυτοθυσίας του απελευθερωτικού αγώνα της Κρητικής Επανάστασης, εναντίον των Οθωμανών, το 1866.

Δοξολογία στην Ιερά Μονή Αρκαδίου χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, κ. Ευγενίου, Επιμνημόσυνη Δέηση στο χώρο του Μαυσωλείου, κατάθεση Στεφάνων, τήρηση ενός λεπτού σιγής και εγκαίνια της αίθουσας τιμής και μνήμης του αοιδίμου Επισκόπου Ρεθύμνης κυρού Τιμόθεου Βενέρη, μετέπειτα Μητροπολίτου Κρήτης, συγγραφέα του βιβλίου «Το Αρκάδι δια των αιώνων» και ιδρυτή του πρώτου μουσείου της Μονής.

Λαμπρή και η Παρέλαση στην πόλη του Ρεθύμνου από τμήματα σχολείων, αγημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, του Ερυθρού Σταυρού, προσκόπων, παραδοσιακών συλλόγων (Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης, Λύκειο Ελληνίδων κ.ά.), με την συμμετοχή της Δημοτικής Φιλαρμονικής”.ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content