Κρητικός άνοιξε καφετέρια σε αναστολή και πήρε πρόστιμο 25.000 ευρώ!
Ακριβά θα πληρώσει την παράβασή του ιδιοκτήτης καφετέριας στο Ρέθυμνο, ο οποίος άνοιξε το κατάστημά του ενώ βρισκόταν ήδη σε αναστολή από τις 30 Δεκεμβρίου γιατί είχε παραβιάσει το ωράριο λειτουργίας.

Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο της Αστυνομίας, επιβλήθηκε πρόστιμο 25.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη και 5.000 ευρώ στον υπεύθυνο που άνοιξε το κατάστημα ενώ επιβλήθηκε και λουκέτο για ακόμη 15 ημέρες.

Συνολικά στην Κρήτη, η Αστυνομία την Τρίτη 4 Ιανουαρίου διενήργησε 2.610 ελέγχους, για τη διαπίστωση παραβάσεων που αφορούν στα μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας.

Στο Ηράκλειο, διαπιστώθηκαν 13 παραβάσεις σε πεζούς για μη χρήση της μάσκας, μια σε υπάλληλο κομμωτηρίου, τρεις σε υπαλλήλους καταστημάτων ενώ πρόστιμο για κάπνισμα έλαβε πελάτης καφετέριας και ο ιδιοκτήτης.

Στα Χανιά, διαπιστώθηκαν πέντε παραβάσεις για μη χρήση της μάσκας, οι τέσσερις σε εξωτερικό χώρο και μια σε πελάτη πρακτορείου ΟΠΑΠ.

Στο Ρέθυμνο, εκτός από τον ιδιοκτήτη της καφετέριας που θα αναγκαστεί να πληρώσει 25.000 ευρώ, πρόστιμο θα πληρώσουν επίσης και επτά πεζοί, οι οποίοι δε φορούσαν μάσκα σε εξωτερικό χώρο.

 

Στο Λασίθι, καταγράφηκαν τρεις συνολικά παραβάσεις για μη χρήση της μάσκας, δυο σε πεζούς και μια σε υπάλληλο ψητοπωλείου.

 

  • samolis-thumbnail-Banner1-1
  • samolis-thumbnail-Banner2-1
  • samolis-thumbnail-Banner3-1


ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content