Κρήτη :Σκύλος επιτέθηκε σε άνδρα και τον έστειλε στο νοσοκομείο

Ένα ακόμα πολύ δυσάρεστο περιστατικό στο οποίο εμπλέκεται ένας σκύλος, συνέβη το απόγευμα της Τρίτης στην Ιεράπετρα και είχε σαν αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να καταλήξει στο Νοσοκομείο και να αναστατωθεί μια ολόκληρη γειτονιά.

Μετά το περιστατικό με το σκυλί (αδέσποτο ή δεσποζόμενο παραμένει αδιευκτρίνιστο) που προκάλεσε ένα πολύ σοβαρό τραυματισμό σε ένα 56χρονο πριν από μερικές μέρες, τώρα ένα δεσποζόμενο κατοικίδιο σκυλί έγινε η αιτία για να στείλει στο Νοσοκομείο ένα νεαρό πατέρα τριών παιδιών.

Ο Γκιουλμπάι Mεμέτογλου που εδώ και πολλά χρόνια μένει στην Ιεράπετρα γυρνώντας στο σπίτι του που βρίσκεται σε μια πάροδο του πεζόδρομου της Λακέρδα, λίγο μετά τις 19:30, με το φως να έχει πέσει, είδε ένα μεγαλόσωμο σκυλί να του επιτίθεται με ορμή.

Ο ίδιος όπως είναι φυσικό φοβήθηκε πολύ και προσπάθησε να προστατευτεί  και να κρυφτεί πίσω από όχημα, αποφεύγοντας το σκύλο, καλώντας ταυτόχρονα σε βοήθεια.

Κάπου εκεί όπως λέει στο Ράδιο Λασίθι, άρχισε να νιώθει ένα σφίξιμο στο λαιμό και η μνήμη του σταμάτησε, αφού τελικά έπεσε λιπόθυμος στο έδαφος και χρειάστηκε η βοήθεια των γειτόνων για να προσπαθήσουν να τον συνεφέρουν και να καλέσουν ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας σχεδόν αναίσθητο.

Ευτυχώς το σκυλί δεν τον τραυμάτισε, είχε όμως κάποια μικροτραύματα πέφτοντας στο έδαφος από τη λιποθυμία του, και όπως έκριναν οι γιατροί του Νοσοκομείου οι οποίοι τον εξέτασαν η λιποθυμία οφειλόταν σε μια έντονη κρίση πανικού.

Τελικά μετά από λίγες ώρες αποχώρησε από το Νοσοκομείο έχοντας συνέλθει ελαφρώς, ενώ όπως λέει πρώτη φορά του συνέβη κάτι τέτοιο. Τα όσα συνέβησαν τα περιέγραψε και στο ΑΤ Ιεράπετρας όπου του είπαν πως η μόνη κίνηση που θα μπορούσε να κάνει είναι να καταγγείλει την ιδιοκτήτρια του σκύλου, κάτι που δεν έκανε τελικά.

Παρ’ όλα αυτά ο φόβος του είναι να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, τόσο στον ίδιο που πρέπει να πηγαινοέρχεται καθημερινά από το ίδιο σημείο, αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο άνθρωπο, και έτσι κάνει έκκληση τόσο στην ιδιοκτήτρια όσο και σε κάθε ιδιοκτήτη σκύλου να είναι προσεκτικοί με τα ζώα τους, τα οποία δεν έχουν συνηθίσει να βρίσκονται ελεύθερα στους δρόμους,  και να μην τα αφήνουν να κυκλοφορούν ελεύθερα χωρίς να μπορούν να τα ελέγξουν.

Πηγή: radiolasithi.gr

  • samolis-thumbnail-Banner1
  • samolis-thumbnail-Banner2
  • samolis-thumbnail-Banner3ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content