Κρήτη: Έμεινε μέρες αβοήθητη δίπλα στο νεκρό σύζυγο της

Οι απίστευτες συνθήκες του τροχαίου με τον 40χρονο νεκρό και την 32χρονη τραυματία σε γκρεμό στο ΒΟΑΚ

Μια απίστευτη ιστορία αποκάλυψε το τροχαίο με ένα άνδρα νεκρό και μια γυναίκα σε κρίσιμη κατάσταση, το οποίο έγινε γνωστό το Σάββατο.

Ο 42χρονος Νάθαν βρέθηκε νεκρός σε γκρεμό 30 μέτρων στο Μπαλί και η 32χρονη σύζυγος του Σβέτα λίγα μέτρα μακρύτερα να ψυχορραγεί. Η γυναίκα μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Χανίων και εξαιτίας της σοβαρότητας της κατάστασης της στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων όπου διασωληνώθηκε.

Ο χρόνος του τροχαίου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός και αυτό είναι το στοιχείο που πραγματικά σοκάρει, αφού το ζευγάρι είχε να επικοινωνήσει με τους οικείους από την προηγούμενη Τετάρτη.

Όπως έγινε γνωστό έμεναν στην Ιεράπετρα και ξεκίνησαν να πάνε στα Χανιά για να ολοκληρώσουν την αγοραπωλησία ενός τζιπ. Από εκείνη τη μέρα δεν τους βρήκε κανείς στα κινητά τους τηλέφωνα και όταν πέρασε και η επόμενη μέρα άρχισαν να τους ψάχνουν. Η αγωνία κορυφώθηκε την Παρασκευή όταν μια γυναίκα σήκωσε το τηλέφωνο της 32χρονης και είπε ότι το βρήκε στο ΒΟΑΚ. Έτσι ξεκίνησαν οι έρευνες και αποκαλύφθηκε το τραγικό τροχαίο.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content