Κρίσιμες ώρες για δυο νέα παιδιά στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων
Οι ώρες κυλούν βασανιστικά αργά για τις οικογένειες δύο νέων ανθρώπων από τα Χανιά, οι οποίοι νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων, θύματα τροχαίων ατυχημάτων.

Ο νέος είναι ο ένας από τους δυο (23 και 18 ετών) επιβαίνοντες σε μηχανάκι το οποίο εξετράπη της πορείας του τα ξημερώματα του Σαββάτου 25 Ιουνίου στην περιοχή του Σκινέ με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε σταθερό αντικείμενο και να τραυματισθούν βαριά και οι δύο.

Και οι δύο φίλοι νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στην ΜΕΘ, με την κατάσταση του 23χρονου να χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα κρίσιμη λόγω του εγκεφαλικού οιδήματος που έχει υποστεί.

Η νέα, είναι η 23χρονη από την Γραμβούσα Κισάμου, η οποία επέβαινε στο αυτοκίνητο του  πολύνεκρου τροχαίου δυστυχήματος της προηγούμενης Κυριακής στον δρόμο Καλουδιανά- Χρυσοσκαλιτισσας στο ύψος του οικισμού Κατσοματαδω.

Η κοπέλα διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων με πολλαπλά τραύματα και κατάγματα σε όλο της το σώμα, υπεβλήθη σε δυο χειρουργεία, αλλά η κατάστασή της χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα κρίσιμη, κυρίως λόγω των εγκεφαλικών κακώσεων που υπέστη.

Στο μεταξύ, το μεσημέρι της Τρίτης στο Κακοδίκι Σελίνου, και σε έντονα φορτισμένο από συγκίνηση και θλίψη κλίμα, έγινε η κηδεία του 23χρονου Ν.Κ. που επίσης επέβαινε στο μοιραίο αυτοκίνητο, ενώ την Τετάρτη στις 10 το πρωί, στην Κάντανο Σελίνου, συγγενείς και φίλοι, αλλά και σύσσωμη η τοπική κοινωνία, θα «αποχαιρετήσει» την 14χρονη Ε.Κ. , που έφυγε πολύ πρόωρα από την ζωή στο τροχαίο δυστύχημα της Κυριακής.

 

Flashnews.gr

 ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ