Κοσμοσυρροή στο Ατλαντίς για τον Γ. Παπανδρέου
Αρκετή ώρα πριν την έναρξη της εκδήλωσης, στην οποία επρόκειτο να μιλήσει ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Παπανδρέου, άρχισε να συγκεντρώνεται πολύς κόσμος στη μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου “Ατλαντίς”.

Στους προσελθόντες ξεχώριζαν πολλά παλαιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που θυμήθηκαν τις εποχές που το ΠΑΣΟΚ ήταν κυρίαρχη πολιτική δύναμη στο Ηράκλειο… Κάποιοι μάλιστα από τους προσελθόντες κρατούσαν στα χέρια παλιές πράσινες σημαίες και λάβαρα του ΠΑΣΟΚ που έβγαλαν από τη ναφθαλίνη.

Μεταξύ των προσελθόντων διακρίνονταν οι πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Αλέκος Δαριβιαννάκης, Μάνος Φραγκιαδουλάκης, Βαγγελιώ Σχοιναράκη και Μαρία Σκραφνάκη.

Παρόντες επίσης ο πρώην υπουργός Μαν. Στρατάκης, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης Γιάν. Κουράκης, ο πρόεδρος της Ν.Ε. του ΚΙΝΑΛ Αντ. Ζαχαριουδάκης, κ.α.

Στην ομιλία του ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά στους δεσμούς του με την Κρήτη και υπογράμμισε ότι πρέπει όλοι να ψηφίσουν στις εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου, ώστε το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ να ξαναγίνει η μεγάλη πολιτική δύναμη.

“Σε αυτήν τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε μαζί, είπε. Συμμετέχουμε ενεργά όλοι, για τη Μεγάλη και Ισχυρή Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη, Ενώνουμε δυνάμεις. Δυναμώνουμε για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Δημιουργούμε ένα ισχυρό ρεύμα, Συμμετοχικό Δημοκρατικό Προοδευτικό. Πρωταγωνιστές στις εξελίξεις. Με την Παράταξή μας, ισχυρή, καταλύτη ανατροπής της σημερινής παραλυτικής ισορροπίας.

Μια Παράταξη με πλειοψηφική κυβερνητική πρόταση, απελευθερωτική για τις υγιείς παραγωγικές και δημιουργικές δυνάμεις του τόπου, και με τον λαό στο προσκήνιο.

Θέλω να σας ευχαριστήσω και πάλι για τη σημερινή σας παρουσία. Και να σας καλέσω να στείλετε ένα μήνυμα στους άλλους συμπολίτες μας, τους συγγενείς, τους φίλους, τους συναδέλφους, τους γείτονές σας, όχι μόνο για τη δική μου προσπάθεια, αλλά για την προσπάθεια που κάνουμε για την Παράταξή μας, για τη μεγάλη της προσφορά στον τόπο αλλά κυρίως, για αυτά που μπορούμε να πετύχουμε για την Ελλάδα και τους Έλληνες, αν κάνουμε την Παράταξη μας ξανά δυνατή και πρωταγωνιστή των εξελίξεων”.ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content