Μιχ. Κοκολάκης: «Η Γόρτυνα γυρίζει σελίδα»

Η ένσταση που είχε καταθέσει ο δήμαρχος Γόρτυνας Νίκος Σχοιναράκης εναντίον του νέου δημάρχου Μιχάλη Κοκολάκη, συζητήθηκε σήμερα στα δικαστήρια. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο συνδυασμός “Μεγάλη Γόρτυνα” αναφέρεται:

Στο πλευρό του νέου δημάρχου Γόρτυνας, Μιχάλη Κοκολάκη, βρέθηκαν νεοεκλεγέντες δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, στελέχη και φίλοι της παράταξης «Μεγάλη Γόρτυνα», κατά την εκδίκαση της (εντελώς αβάσιμης) ένστασης που κατέθεσε εις βάρος του ο απερχόμενος δήμαρχος Γόρτυνας, Νίκος Σχοιναράκης. Σημειώνεται ότι, κατά την πάγια τακτική του, ο κ. Σχοιναράκης προκάλεσε ένταση, με ειρωνείες εναντίον των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων της «Μεγάλης Γόρτυνας», αλλά και πολιτών που παρακολούθησαν την διαδικασία στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου. 

«Με αυτή την δυναμική παρουσία, δίνουμε μια ηχηρή απάντηση σε εκείνους που επιχειρούν (μάταια) να μας κρατήσουν στο χθες. Σε εκείνους που βάζουν το “εγώ” πάνω από το “εμείς”, πάνω από το καλό του τόπου μας. Σε εκείνους που επιχειρούν να διχάσουν την κοινωνία μας, που περιφρονούν την κρίση των Γορτύνιων πολιτών, που δεν σέβονται τις δημοκρατικές διαδικασίες.

 

Όλοι μαζί, ενωμένοι, στέλνουμε σήμερα ένα μήνυμα. Όσο και αν κάποιοι… ξεβολεύονται, όσο και αν δυσκολεύονται να αποδεχθούν ότι πλησιάζει η ώρα να αποχωριστούν καρέκλες και προνόμια, η Γόρτυνα, επιτέλους, γυρίζει σελίδα. Με την στήριξη και την εμπιστοσύνη των πολιτών, με σκληρή δουλειά, σύγχρονες ιδέες, όραμα, ενότητα και συνεργασία, θα κάνουμε την Γόρτυνα μεγάλη ξανά» δήλωσε ο νέος δήμαρχος Γόρτυνας, Μιχάλης Κοκολάκης.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content