Σήμερα απολογείται ο καθηγητής για την ασέλγεια

Eνώπιον του Ανακριτή Χανίων απολογείται αυτή την ώρα ο 57χρονος καθηγητής που καταγγέλθηκε για ασέλγεια εις βάρος μαθητριών συγκεκριμένου φροντιστηρίου των Χανίων.

Οι καταγγελίες που έγιναν στην ΕΛΑΣ από γονείς, αναφέρουν ότι ο καθηγητής του φροντιστηρίου, ο οποίος μάλιστα θεωρείται “άνθρωπος υπεράνω πάσης υποψίας”, έχει επανειλημμένως ασελγήσει εις βάρος μαθητριών και μάλιστα από το 2013!.

Αρχικά, λένε οι πληροφορίες, έγινε καταγγελία από έναν γονέα, αλλά στη συνέχεια “άνοιξαν κι άλλα στόματα”, οπότε οι κατηγορίες άρχισαν να πέφτουν βροχή εις βάρος του συλληφθέντος καθηγητή.

Οι αστυνομικές αρχές διερευνούν την λεπτή αυτή υπόθεση με μεγάλη προσοχή και εξετάζουν όλες τις πλευρές και όλα τα ενδεχόμενα. ενώ βέβαια στο μεταξύ η κοινή γνώμη βοά…

Σημειώνεται ότι ο καθηγητής συνελήφθη, όχι για εμπλοκή του στην προαναφερθείσα υπόθεση, αλλά για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Aνακοίνωση της Ένωσης Φροντιστών

Στο μεταξύ, η Ένωση Φροντιστών Μέσης Εκπαίδευσης Χανίων, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

« Με αφορμή το ζήτημα που έχει θορυβήσει τις τελευταίες μέρες την πόλη μας, αναφορικά με εκπαιδευτικό, φερόμενο να έχει προβεί σε ποινικό αδίκημα, καλείται η ένωσή μας να δηλώσει την αποστασιοποίησή της από οιοδήποτε γεγονός. Τούτο διότι, αφενός μεν ως φερόμενο συμβάν έχει ήδη τεθεί στα χέρια της Δικαιοσύνης η οποία είναι η μόνη αρμόδια να ερευνήσει και εν τέλει να αποδώσει δικαιοσύνη, αφετέρου σχετίζεται άμεσα με την εύθραυστη ανηλικότητα, με τον ευαίσθητο εκπαιδευτικό χώρο και εν τέλει με την ηθική διάσταση και αξιοπρέπεια της ανθρώπινης προσωπικότητας.

Καλούμαστε ως εκπαιδευτικοί και ως πολίτες και καλούμε αντίστοιχα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τους εκπροσώπους του τύπου να επιδείξουν την διακριτικότητα που χρήζει στο θέμα αυτό».

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ