Κατανάλωσε πολλά χάπια πριν επιτεθεί στη μάνα και την αδελφή του ο 50χρονος – Το χρονικό των γεγονότων

Όπως γράψαμε και χθες, ο 50χρονος που επιτέθηκε χθες με μαχαίρι εναντίον της μάνας του και της αδελφής του, είχε βεβαρυμμένο ψυχολογικό παρελθόν.

Όπως είπε ο διευθυντής της ΜΕΘ Ανέστης Κιούλπαλης, εξετάζεται το ενδεχόμενο ο 51χρονος να κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα χαπιών πριν κάνει την αιματηρή επίθεση.

Οι πληροφορίες από την περιοχή του Μασταμπά και Ατσαλένιου όπου βρισκόταν το σπίτι της οικογένειας, λένε ότι ακούγονταν τον τελευταίο καιρό καυγάδες εκεί. Ο 50χρονος πάντως δεν έδειχνε ικανός να διαπράξει αυτό που έκανε χθες. Σε γενικές γραμμές ήταν ένας “μάλλον ήσυχος άνθρωπος της διπλανής πόρτας”. Έμενε μαζί με τη μάνα του στο διαμέρισμα.

Χθες όμως τα πάντα κύλησαν αλλιώς. Ο 50χρονος αγρίεψε πολύ, μέχρι που έπιασε το μαχαίρι και τραυμάτισε βαριά τη μάνα του και την αδελφή του, πριν αυτοτραυματιστεί και ο ίδιος στη συνέχεια.

Όταν έφθασαν οι αστυνομικοί στο διαμέρισμα, βρήκαν τη μάνα και την κόρη της μέσα στα αίματα. Ειδικά η μάνα, ήταν χτυπημένη παντού, ακόμα και στο μάτι! Κι όταν μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο, δεν πρόλαβε να μπεί στο χειρουργείο, εξέπνευσε από την ακατάσχετη αιμορραγία.

Και η κόρη της, δίδυμη αδελφή του 50χρονου, είχε χτυπηθεί σοβαρά, όχι τόσο όμως όσο η μητέρα της. Τώρα νοσηλεύεται στη Χειρουργική του Βενιζελείου.

Όσο για τον δράστη, αυτός μετά την πράξη του, που μάλλον έγινε υπό την επήρρεια ψυχοφαρμάκων, επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή του, στρέφοντας το μαχαίρι του πάνω του αυτοτραυματιζόμενος κάτω από το στήθος. Από χθες το βράδυ νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζελείου.

Στο Μασταμπά, στο Ατσαλένιο, αλλά και σε όλο το Ηράκλειο, η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από την καινούργια αυτή οικογενειακή τραγωδία…

 

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ