Καραμπόλα ΙΧ πάνω στη γέφυρα Αη Γιάννη Χωστού

Εφιαλτικές στιγμές περνούν απόψε δεκάδες οδηγοί και επιβάτες αυτοκινήτων στην περιοχή του Αη Γιάννη Χωστού, μετά από καραμπόλα τριών ΙΧ αυτοκινήτων που έγινε πάνω στη γέφυρα με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία.

Το ευτύχημα είναι ότι κανένας από τους επιβαίνοντες στα τρία αυτοκίνητα δεν έπαθε το παραμικρό, προκλήθηκαν όμως αρκετά σημαντικές ζημιές στα τρία οχήματα.

Αμέσως μετά την καραμπόλα των τριών αυτοκινήτων, διεκόπη η κυκλοφορία, αρχικά και στα δυο ρεύματα της γέφυρας, με αποτέλεσμα να σχηματιστούν τεράστιες ουρές αυτοκινήτων που ακινητοποιήθηκαν για πολλή ώρα.

Επί τόπου έσπευσαν τροχονόμοι, που άρχισαν απεγνωσμένες προσπάθειες αποκατάστασης της κυκλοφορίας, κάτι που άργησε να γίνει και υπήρξε μεγάλος εκνευρισμός.

Δυστυχώς, το αποψινό σκηνικό δεν συνέβη για πρώτη φορά. Πολύ συχνά σημειώνονται τροχαία ατυχήματα πάνω στη στενή γέφυρα του Αη Γιάννη Χωστού, χωρίς να ιδρώνει το αυτί των αρμοδίων υπηρεσιών που επανειλημμένως έχουν κληθεί να λάβουν μέτρα βελτίωσης των απαράδεκτων κυκλοφοριακών συνθηκών της περιοχής.

 

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ