Καλωσόρισμα του Λ. Αυγενάκη στην Κ.Ο. του Ε.Λ.Κ.


Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού και Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, στην εναρκτήρια εκδήλωση της ετήσιας συνάντησης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στη Χερσόνησο, έκανε τον ακόλουθο χαιρετισμό:

Καλωσορίζουμε στο νησί μας, στον τόπο μας, τον Πρωθυπουργό μας, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Προέδρο του ΕΛΚ Μάνφρεντ Βέμπερ, τον Αντιπρόεδρο του ΕΛΚ Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον Γενικό Γραμματέα του ΕΛΚ Θανάση Μπακόλα και την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, της μεγαλύτερης πολιτικής δύναμης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Για δυόμισι πολύ παραγωγικές ημέρες, κομβικά ευρωπαϊκά ζητήματα, όπως η ενεργειακή κρίση, αλλά και μια σειρά από μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ευρωπαϊκή οικογένεια συνολικά, θα τεθούν στο επίκεντρο της κορυφαίας αυτής συνάντησης και θα απασχολήσουν τις κοινωνίες μας.

Επιπλέον, θα είναι και μια μεγάλη ευκαιρία για τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΕΛΚ, να κάνουν μια παραγωγική ανταλλαγή απόψεων για τις κυβερνητικές μας δράσεις. Πολιτικές, με δημοσιονομικό, κοινωνικό και αμυντικό αντίκτυπο, όχι μόνο εντός συνόρων, αλλά και στον ευρωπαϊκό χάρτη.

Η διεθνής αναγνώριση της εξωστρέφειας της χώρας μας δυναμώνει ολοένα και περισσότερο!
Η Κρήτη μας, για ακόμα μια φορά γίνεται σημείο αναφοράς σπουδαίων διεθνών γεγονότων!”.ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content