Και 2ος νέος κλωβός στο ΕΑΚΗ -Στάδιο Ελευθερίας


Πριν από 7 μήνες στο Στάδιο Ελευθερίας φιλοξενήσαμε το Χειμερινό Κύπελλο ρίψεων με τη συμμετοχή σπουδαίων αθλητών και των δικών μας, σφυροβόλων Χρήστο Φραντζεσκάκη, Ορέστη Ντουσάκη και Μιχάλη Αναστασάκη.

Οι αγώνες τότε είχαν διεξαχθεί στον καινούργιο κλωβό Ολυμπιακών προδιαγραφών που πραγματικά σε συνδυασμό με την χωροταξία του Σταδίου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε αθλητές και προπονητές και τότε δεσμευτήκαμε ότι ο παλιός κλωβός πού βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του Σταδίου θα αλλαχθεί με έναν νέο προπονητικό ο οποίος θα είναι λειτουργικός αλλά και σαφέστατα ασφαλής και καλαίσθητος.
Στόχος μας παραμένει η καθημερινή αναβάθμιση όλων των εγκαταστάσεων και οι πράξεις μας το αποδεικνύουν έμπρακτα.
Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές ρίψεων και αυτός ο νέος κλωβός να βοηθήσει σημαντικά στο να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους και να γίνει η προπόνησή τους όπως αυτή αρμόζει στους ίδιους και στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι προπονητές τους και τα Σωματεία.
Εξυπακούεται ότι ισχύει η πρόσκλησή μας στον προπονητή Παπαμαρκάκη Κωστή αλλά και στους προαναφερθέντες αθλητές από τα αγαπημένα Χανιά στο Στάδιο Ελευθερίας το οποίο είναι πάντα διαθέσιμο για αυτούς προκειμένου με την παρουσία τους και την προπόνηση τους να διδάξουν τους νεότερους αν αθλητές μας.
Διοικούσα Επιτροπή Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου

 ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content