Ισόβια κάθειρξη στον 55χρονο συζυγοκτόνο


Ισόβια κάθειρξη χωρίς ελαφρυντικά επιβλήθηκε στον 55χρονο που κατέσφαξε με 25 μαχαιριές την εν διαστάσει σύζυγό του Νεκταρία τον Οκτώβριο του 2021 στην Ιεράπετρα.

Μάλιστα, προχώρησε στην αποτρόπαια αυτή πράξη σε χώρο ξενοδοχείου όπου εκείνη είχε πάει να εργαστεί ως καμαριέρα.

Ακόμη το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Νεάπολης όπου εκδικάστηκε η υπόθεση την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023 ύστερα από δύο αναβολές εξέδωσε λίγο πριν τα μεσάνυχτα την απόφαση ενώ επιπλέον με τα ισόβια επέβαλε και 12 μήνες και 1000 ευρώ πρόστιμο για οπλοχρησία και άλλους 12 μήνες για οπλοκατοχή.

Ο 55χρονος κατά τη διάρκεια της δίκης ζήτησε συγγνώμη από τα παιδιά του που σκότωσε τη μάνα τους, δήλωσε μετάνοια και παρέμεινε σκυφτός και αμίλητος καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης.

Στην απολογία του είπε ότι την είχε δει εκείνο το πρωινό να κατευθύνεται στη δουλειά της με το αυτοκίνητο. Της έκανε νόημα και δε σταμάτησε και την ακολούθησε στο ξενοδοχείο. «Ντρέπομαι να πω όσα μου είπε και θόλωσα» συνέχισε ο κατηγορούμενος.

 

Στη δίκη ήταν διχασμένη και η οικογένεια καθώς ο μεγάλος γιος της οικογένειας κατέθεσε υπέρ του πατέρα του λέγοντας ότι υπήρχε αίσθημα ντροπής καθώς η μητέρα τους είχε σχέση με φίλο του πατέρα του.

Η κόρη βρέθηκε απέναντι στην πολιτική αγωγή λέγοντας ότι ο πατέρας ήταν βίαιος και πως τους χτυπούσε με μια κουτάλα του φαγητού. Ο 55χρονος είχε πλήξει με μαχαίρι την εν διαστάσει σύζυγό του 24 φορές.

 

 ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content