Ηράκλειο 3.7.5.: Ξανά το θέμα των προσλήψεων

Eπανέρχεται η δημοτική παράταξη “Ηράκλειο 3.7.5” στο θέμα των αμφιλεγόμενων προσλήψεων προσωπικού στο Δήμο Ηρακλείου και σημειώνει σε νεότερη ανακοίνωσή της τα εξής:

Με ύφος σαράντα καρδιναλίων, παραπέμποντας σε άλλες εποχές,  η Δημοτική Αρχή του Ηρακλείου έδωσε άλλο ένα δείγμα της αλαζονείας και της έλλειψης δημοκρατικής ευαισθησίας που δυστυχώς τη χαρακτηρίζει. Αμυνόμενη με τις απαντήσεις της και  με εναγώνια    προσπάθεια   να δικαιολογηθεί στο σοβαρό θέμα που έθεσε η παράταξη μας, «Ηράκλειο 3.7.5» για τους παράνομους και καταχρηστικούς όρους  στις πρόσφατες προκηρύξεις πρόσληψης προσωπικού, αποκλείοντας  όσους ενδιαφερομένους  έχουν   υποκείμενα νοσήματα,  καταφεύγει σε πολιτικάντικες απαντήσεις, καταστρατηγώντας την αρχή του δικαίου και των  ίσων ευκαιριών των πολιτών! Αγνοώντας επιδεικτικά, νόμιμα δημοκρατικά δικαιώματα,  θεμελιωμένα εδώ κι  έναν αιώνα!

 

Παρά τη θύελλα διαμαρτυριών που προκαλούν οι απαράδεκτες και προκλητικές θέσεις της, η Δημοτική Αρχή επιμένει με πείσμα στην αυθαιρεσία της, και συνεχίζει ακάθεκτη στον ολισθηρό δρόμο που επέλεξε, προσπαθώντας να θολώσει τα νερά, επικαλούμενη αορίστως δήθεν παραδείγματα άλλων δημάρχων, και υποτιμώντας τη νοημοσύνη του Ηρακλειώτικου λαού που αδυνατεί πλέον να την παρακολουθήσει.

 

 Αναφέρθηκε επίσης   στην  προχειρότητα της παράταξής μας,  προφανώς, γιατί γνωρίζει από πρώτο χέρι,  ότι  η προχειρότητα είναι ίδιον  συστατικό   της πολιτικής της συμπεριφοράς  και λειτουργίας, ως Δημοτική Αρχή.

 

 Ένα είναι  σίγουρο ότι δεν είμαστε  όλοι το ίδιο!

 

Διαβεβαιώνουμε ότι η παράταξή μας θα επιμείνει μέχρι τέλους στην επικράτηση του δικαίου, προτείνοντας άμεσα  στη Δημοτική Αρχή,  να πάρει πίσω αυτές τις προκηρύξεις,  προστατεύοντας ως θεματοφύλακας τα όσα ο νομοθέτης έχει προβλέψει.  Δεν θα επιτρέψουμε στην επηρμένη Δημοτική Αρχή του Ηρακλείου να ποδοπατήσει νόμους και ηθική τάξη, δημιουργώντας ένα σύγχρονο Καιάδα στον οποίο θα πετάξει όσους πολίτες θεωρεί, με τα δικά της αυθαίρετα μέτρα και σταθμά, ανίκανους να διεκδικήσουν το αναφαίρετο δικαίωμα τους στην εργασία!

 

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ