Ικανοποιητική κίνηση σε κρεοπωλεία και σούπερ μάρκετ
Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα και έχουν την τιμητική τους τα καταστήματα τροφίμων, ειδικά δε τα κρεοπωλεία και τα σούπερ μάρκετ.

Από την πρώτη ώρα που άνοιξαν, άρχισε να τρέχει ο κόσμος για να συμπληρώσει τις προμηθειές του, ώστε το αυριανό χριστουγεννιάτικο τραπέζι να είναι όσο το δυνατόν πιο πλούσιο.

Στα κρεοπωλεία, οι αγοραστές επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους στα γουρουνόπουλα κυρίως και γενικά τα χοιρινά, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που προτιμούν ένα καλό κομμάτι από αρνάκι γάλακτος. Και βέβαια, όλοι φροντίζουν για το κρέας της αυριανής σούπας, είτε για κοτόπουλο πρόκειται, είτε για γαλοπούλα την οποία το έθιμο έχει σε πρώτο πλάνο, αλλά το κάπως υψηλό κόστος στρέφει το ενδιαφέρον στο… ταπεινό κοτοπουλάκι.

Το τραπέζι της ημέρας απαιτεί και τα απαραίτητα συμπληρώματα, που δεν είναι άλλα από το λουκάνικο και το απάκι, που διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία και άριστες ποιότητες.

Καλά κινούνται σήμερα και τα καταστήματα παιγνιδιών και δώρων, αφού όλοι θέλουν να ανταποκριθούν στα γούστα των μικρών παιδιών που αδημονούν την άφιξη του Άη Βασίλη, και κάποια από αυτά τον φέρνουν… νωρίτερα από την Πρωτοχρονιά.

 

 

 

 ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ