Η Νίκη Κεραμέως ανέλυσε τις μεταρρυθμίσεις στην Παιδεία

Με ιδιαίτερη επιτυχία και με παρουσία της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως

ολοκληρώθηκε η πρώτη, για την νέα χρονιά, διάδραση που οργανώθηκε από την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ με θέμα “Οι Μεταρρυθμίσεις στην Παιδεία εν μέσω πανδημίας”.

Στην διαδικασία πήρε μέρος και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου Βαγγ. Καρκανάκης, ο οποίος σε ανάρτησή του στο φέισμπουκ σημειώνει:

Με απλό και κατανοητό τρόπο η Υπουργός, παρουσίασε το μέχρι σήμερα μεταρρυθμιστικό έργο της Κυβέρνησης στο νευραλγικό τομέα της Παιδείας και την βήμα-βήμα υλοποίηση του προγράμματος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και των προεκλογικών δεσμεύσεων του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Απάντησε σε όλα τα ερωτήματα γενικού αλλά και τοπικού ενδιαφέροντος των προέδρων ΔΕΕΠ (Νοδε) και των στελεχών που συμμετείχαν.
Με Ιδιαίτερη χαρά ακούστηκε από την Υπουργό ότι θα ικανοποιηθεί άμεσα (μετά από πολλά χρόνια) πάγιο αίτημα του συλλόγου καθηγητών Ιταλικής γλώσσας για την επανεισαγωγή της διδασκαλίας της Ιταλικής στην 1βαθμια και 2βαθμια εκπαίδευση. Αίτημα που διαχρονικά και επίμονα μετέφερε με κάθε ευκαιρία, ο τομέας παιδείας της ΝΟΔΕ Ηρακλείου.
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ