Οι Ηρακλειώτες τηρούν τα απαγορευτικά μέτρα

Μπορεί να δυστροπούν πολλοί, μπορεί να δυσκολεύονται ποικιλοτρόπως, μπορεί να μεμψιμοιρούν, όμως όλοι οι Ηρακλειώτες και όλες οι Ηρακλειώτισσες τηρούν απαρεγκλίτως τα κυβερνητικά μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό.

Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από τους έρημους κεντρικούς και απόκεντρους δρόμους και τις κενές πλατείες της πόλης, όπου δεν κυκλοφορούν παρά ελάχιστοι άνθρωποι.

Από νωρίς το πρωί, αστυνομικοί έχουν καταλάβει επίκαιρα σημεία σε όλη την έκταση της πόλης και των προαστείων και με τρόπο ευγενικό, ελέγχουν όσους κυκλοφορούν, για να διαπιστώσουν εάν φέρουν μαζί τους τα αναγκαία σημειώματα.

Όπως είπαν, μιλώντας στη “ΝΕΑ ΔΡΑΣΗ” αστυνομικοί, όλοι έχουν συμμορφωθεί απολύτως, δεν κυκλοφορούν παρά μόνο για σοβαρούς λόγους και έχουν μαζί τους ό,τι ο νόμος προβλέπει.

Πάντως, όσοι κυκλοφορούν, αισθάνονται τουλάχιστον περίεργα αισθήματα, αφού για πρώτη φορά βλέπουν τόσο έρημο το Ηράκλειο…

Ελάχιστα είναι τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν, ενώ τα πεζοδρόμια είναι άδεια. Όλοι είναι κλεισμένοι μέσα, στις δουλειές τους ή στα σπίτια τους…

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content