Η ΕΛΑΣ Ηρακλείου τίμησε τον Προστάτη της Άγιο Αρτέμιο

Με επίσημη δοξολογία που τελέστηκε σήμερα στις 10 το πρωί στον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Μηνά, η τοπική ΕΛΑΣ τίμησε τον Προστάτη της Άγιο Αρτέμιο.

Στην δοξολογία παρέστησαν, εκτός από την τοπική ηγεσία της ΕΛΑΣ που είχε επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου ταξίαρχο Νικ. Σπυριδάκη, ανώτεροι αξιωματικοί της Φρουράς Ηρακλείου και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών.

Το παρών έδωσαν στη δοξολογία ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Μαρίνος Παττακός, βουλευτές και εκπρόσωποί τους, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου Βαγγ. Καρκανάκης, κ.α.

Μήνυμα Υφυπουργού Αθλητισμού – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη για τον εορτασμό του Αγίου Αρτεμίου, Προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας:

«Γιορτάζουμε σήμερα τον Άγιο Αρτέμιο, προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο Άγιος Αρτέμιος αντιτάχθηκε στην αδικία θυσιάζοντας την ζωή του.

 Η προάσπιση του νόμου ως εχέγγυο της δικαιοσύνης και της ασφάλειας είναι προϋπόθεση της δημοκρατικής προόδου μιας κοινωνίας.

 Τιμούμε σήμερα όλες τις γυναίκες και άνδρες του σώματος που έχουν αναλάβει αυτό το δύσκολο έργο, κάτω από αντίξοες συνθήκες, και ευχόμαστε υγεία, πρόοδο και ευημερία για τους ίδιους και τις οικογένειές τους».

 

 

 

  • samolis-thumbnail-Banner1
  • samolis-thumbnail-Banner2
  • samolis-thumbnail-Banner3ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content