Η ΔΕΕΠ στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων
Η υπεύθυνη του  τομέα  Ποιότητας Ζωής και  Εθελοντισμού  της  ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Ηρακλείου  κ. Ελένη Κτιστάκη στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης και εθελοντισμού που πραγματοποιεί η ΝΔ, επισκέφθηκε  με στελέχη της τοπικής οργάνωσης ,το Κέντρο Παιδικής  Μέριμνας  Θηλέων Ηρακλείου.  

Η πρόεδρος του Κ.Κ.Π.Π.Κ. κ. Μαρία  Δαμανάκη καθώς και η προϊσταμένη του παραρτήματος  κ. Λένα Νικολάκη τους ξενάγησαν στις εγκαταστάσεις του ιδρύματος  Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το προσωπικό και τις προνοιακές υποδομές, καθώς και τα βήματα που γίνονται τα τελευταία δυο χρόνια στην κατεύθυνση της αποιδρυματοποίησης των φιλοξενούμενων παιδιών, μέσω της επιτάχυνσης των διαδικασιών Αναδοχής και Υιοθεσίας, αλλά και της ημιαυτόνομης διαβίωσης των παιδιών με και χωρίς Αναπηρία.

Η συνομιλία τους με τα κορίτσια ήταν ενδιαφέρουσα καθώς μοιράστηκαν μαζί τους τις επιθυμίες, τα ενδιαφέροντα και τα όνειρα τους.

Τα στελέχη δώρισαν είδη ένδυσης και βιβλία σε όλα τα κορίτσια. 

Ευχαριστώ θερμά  τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Ηρακλείου κ. Βαγγέλη  Καρκανάκη  για την προσφορά των βιβλίων. 

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα  για τη δωρεά σε είδη ένδυσης –υπόδησης καθώς και για τη διάθεση συνεργασίας  την Αναπληρώτρια διοικήτρια του Βενιζελείου Νοσοκομείου κ. Ελευθερία Κωστάκη, την Περιφερειακή Συντονίστρια Νοτίου Ελλάδος (Γραμματεία Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού )κ. Μαρία Τσικανδυλάκη ,το μέλος του ΔΣ του ΕΑΚΗ κ. Νίκη Χατζηπαπά, την υπεύθυνη του τομέα Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας Φύλων και υπεύθυνη ΤΕΠ του Βενιζελείου κ. Μαρία Αντωνακάκη, την κ. Ειρήνη  Σέγκου διοικητικό στέλεχος του τμήματος προμηθειών του Βενιζελείου Νοσοκομείου καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό του  ΤΕΠ του Βενιζελείου Νοσοκομείου.

 Στη δράση παρευρέθηκαν η πρόεδρος του Κ.Κ.Π.Π.Κ. κ. Μαρία Δαμανάκη, η Αναπληρώτρια διοικήτρια του Βενιζελείου Νοσοκομείου κ. Ελευθερία Κωστάκη, η Περιφερειακή Συντονίστρια Νοτίου Ελλάδος (Γραμματεία Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού κ. Μαρία Τσικανδυλάκη , η υπεύθυνη του τομέα Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας Φύλων κ. Μαρία Αντωνακάκη.

Για τη ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Ηρακλείου

Ελένη Κτιστάκη 

Υπ. Τομέα Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού 

 ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ