Η άτυχη Γιασμίν που καταπλακώθηκε από τον βράχο


Όλος ο κόσμος συμμερίζεται τον πόνο των ανθρώπων της άτυχης 47χρονης Γιασμίν Ριχάρ, από την Σλοβενία, που βρήκε τραγικό θάνατο τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν ένας τεράστιος βράχος που αποκολλήθηκε, καταπλάκωσε το δωμάτιο του ξενοδοχείου στην Αγιά Φωτιά, όπου διέμενε για διακοπές με τον 51χρονο σύζυγο και το 8χρονο παιδί της.

Όπως έγινε γνωστό, η Γιασμίν ήταν μεταφράστρια βιβλίων και κειμένων από τα ισπανικά και τα γαλλικά. Συνεργαζόταν ως μεταφράστια στην Aleteia, που σε αποχαιρετιστήριο συγκινητικό κείμενο για τον χαμό της 47χρονης, μεταξύ άλλων, αναφέρει:

«Έμοιαζε να είχε βρει αυτό που έψαχνε στη ζωή. Η ηρεμία και το χαμόγελό της στο πρόσωπό της ήταν η αντανάκλαση μιας γαλήνιας ψυχής. Ακόμα και όταν φέτος διαγνώστηκε με καρκίνο και τα πράγματα δεν ήταν καλά, παρέμεινε ήρεμη {…} Πέθανε στην Κρήτη, την οποία αγαπούσε και που είχε όμορφες αναμνήσεις. Η οικογένεια ήθελε να φωτίσει τις μέρες πριν από το χειρουργείο της, δεν ήξερε ότι λαμπρύνανε τις μέρες πριν την αναχώρησή της στην αιωνιότητα»

 ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content