Κακοτεχνίες στην επέκταση του Νέου Κοιμητηρίου

Πολύ σοβαρά και δικαιολογημένα παράπονα μας εκφράζουν αναγνώστες της neadrasis.gr, για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της επέκτασης του Νέου Κοιμητηρίου Ηρακλείου. Παράλληλα, μας έστειλαν τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, οι οποίες αποτυπώνουν το μαύρο χάλι που επικρατεί εκεί.

 

Όπως καταγγέλλεται, πολλοί νεοκατασκευασθέντες τάφοι στήθηκαν τόσο πρόχειρα, ώστε έχουν ήδη καταστραφεί πριν καν αρχίσουν να χρησιμοποιούνται. Ορισμένοι από αυτούς έχουν υποστεί καθιζήσεις, με αποτέλεσμα να έχουν σπάσει μάρμαρα και να έχουν καταστεί ακόμα και ετοιμόρροποι!

Αλλά, το χειρότερο είναι πως και ήδη χρησιμοποιούμενοι τάφοι αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα, με αποτέλεσμα να αναδίδεται σε μεγάλο τμήμα του Κοιμητηρίου μια αφόρητη δυσοσμία, που αντιλαμβανόμαστε όλοι από πού προέρχεται!.. Μάλιστα, όσοι έχουν θάψει σε αυτό το τμήμα τους νεκρούς τους, δεν μπορούν να πλησιάσουν από τη φοβερή δυσοσμία!

Παρακαλούμε λοιπόν τους υπευθύνους του Δήμου Ηρακλείου να επιληφθούν αμέσως και να καλέσουν τον εργολάβο που είχε αναλάβει την επέκταση και την κατασκευή των τάφων, να αποκαταστήσει όλες τις κακοτεχνίες που έχουν γίνει.

Η κατάσταση πάντως είναι απαράδεκτη και εκθέτει το Δήμο και τη δημοτική αρχή!

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content