Θρήνος για τον άτυχο 19χρονο φοιτητή (Φωτογραφίες)

Τον τόπο της πρωινής νέας τραγωδίας που συγκλονίζει το Ηράκλειο, επισκέφθηκε η “ΝΕΑ ΔΡΑΣΙΣ” για να σας μεταφέρει εικόνες από το σημείο όπου είχε δώσει ραντεβού με το θάνατο ο άτυχος 19χρονος νέος, ο Γιώργος Εμμ. Φραγκιαδάκης, που ήταν φοιτητής Λογιστικής του ΕΛΜΕΠΑ.

Διασταύρωση Κύριλλου Λουκάρεως και Άλμπερτ: Εδώ προσέκρουσε με σφοδρότητα η μηχανή…

 

Οδηγώντας τη μοτοσυκλέτα του από την οδό του Αγίου Μήνα με κατεύθυνση την πλατεία Κορνάρου, ανέπτυξε ταχύτητα και ενώ διέσχιζε την οδό Κύριλλου Λουκάρεως “πάτησε” ακόμα περισσότερο το γκάζι, μέχρι που ξαφνικά έχασε τον έλεγχο του δικύκλου.

Αυτό έπεσε με σφοδρότητα στο πεζοδρόμιο, στη διασταύρωση των οδών Κύριλλου Λουκάρεως και Άλμπερτ, και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι που διακρίνεται στη φωτογραφία μας.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί η μηχανή. Μαζί με τον αναβάτη της συνέχισε την τρελή πορεία της πάνω στο πεζοδρόμιο. Ήταν τόσο σφοδρή η πρόσκρουση, ώστε από το τράνταγμα αποκολλήθηκε το φωτιστικό τοίχου του δημοτικού φωτισμού, που έπεσε κάτω.

Μηχανή και αναβάτης κατέληξαν σε τούτο το σημείο του πεζοδρομίου. Δυστυχώς, από την πρόσκρουση, λένε οι πληροφορίες, κόπηκε η κεντρική αορτή στο λαιμό του 19χρονου, ο οποίος έμεινε επί τόπου…

Ευτυχώς, την ώρα του δυστυχήματος, δεν περνούσε κανένας από το συγκεκριμένο πεζοδρόμιο, αλλιώς θα θρηνούσαμε κι άλλα θύματα.

Ακόμα διακρίνονται συντρίμμια του δικύκλου, πάνω στο πεζοδρόμιο και στην άκρη της ασφάλτου…

Κατ’ αυτό τον φρικτό τρόπο, έχασε σήμερα τη ζωή του ένας ακόμη νέος άνθρωπος. Και όλοι διερωτόμαστε: ΓΙΑΤΙ; ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ;

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content