Φ.Γεννηματά από το Αρκαλοχώρι: Χρειάζεται ολοκληρωμένη ανασυγκρότηση

Επίσκεψη στην σεισμόπληκτη Κρήτη πραγματοποίησε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά μαζί με στελέχη του κόμματος και τον βουλευτή Ηρακλείου, Βασίλη Κεγκέρογλου.

«Μετά από την αναλυτική ενημέρωση που είχαμε, θέλω να τονίσω τα εξής: μεγάλη προτεραιότητα αυτή τη στιγμή έχει η στήριξη των αστέγων, η σίτισή τους και η στέγασή τους», δήλωσε η κ. Γεννηματά. Σημείωσε επίσης πως, «το δεύτερο πολύ σημαντικό θέμα έχει να κάνει με τα σχολεία, τα παιδιά και τον ψυχικό τους κόσμο. Είναι πάρα πολλά τα κατεστραμμένα σχολεία που δεν μπορούν να μπουν σε λειτουργία. Επομένως, χρειάζεται προτεραιότητα από την πλευρά της κυβέρνησης στο να βρεθούν οι αίθουσες και να στηριχθούν ψυχολογικά τα παιδιά για να επιστρέψουν στην κανονικότητά τους και να συνεχιστούν τα μαθήματα».

 

Η προεδρος του Κινήματος Αλλαγής πρόσθεσε ότι τα μέτρα στήριξης που εξήγγειλε η κυβέρνηση είναι προς την σωστή κατεύθυνση σημειώνοντας όμως ότι πρέπει να δοθούν γρήγορα. «Θα παρακολουθούμε και θα πιέζουμε για την υλοποίησή τους, όμως ακόμα και αν τρέξουν όσο γίνεται πιο γρήγορα, όλα αυτά δεν αρκούν. Αφορούν μόνο την πρώτη φάση αντιμετώπισης των προβλημάτων. Χρειάζεται μία ολοκληρωμένη ανασυγκρότηση της περιοχής με το βλέμμα μπροστά, με αναπτυξιακή προοπτική».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content