Εξερράγη το (καινούργιο) κινητό στην τσέπη του!

Ένα απίστευτο, όσο και τρομακτικό περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγες μέρες και αποκαλύπτεται σήμερα σπό το zarpanews.gr των Χανίων:  Ένας νεαρός Χανιώτης που αυτό τον καιρό είχε αγοράσει ένα καινούργιο κινητό τηλέφωνο, το είχε στην τσέπη του όταν ξαφνικά είδε να βγαίνουν… καπνοί. Ενστικτωδώς έβγαλε το (νάιλον) γιλέκο που φορούσε και την ώρα που κυριολεκτικά το πετούσε στον αέρα, το κινητό εξερράγη, μέσα στην τσέπη!

Προφανώς, όπως άλλωστε καταγγέλλουν ο νεαρός Χανιώτης και η ημητέρα του, το κινητό υπερθερμάνθηκε, με επακόλουθο να εκραγεί. Το ευτύχημα είναι ότι ο νεαρός δεν έπαθε τίποτε, επειδή πρόλαβε και πέταξε πέρα το γιλέκο του.

Όπως τονίζεται, κι όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το zarpanews.gr, αν ο νεαρός φορούσε το γιλέκο κατά την ώρα της έκρηξης, θα είχε υποστεί αρκετά σοβαρό τραυματισμό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το κινητό, γνωστής μάρκας, είχε αγορασθεί λίγες μέρες πριν την πρωτοχρονιά από μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρονικών ειδών των Χανίων, όπου το παρέδωσε ο νεαρός μετά το περιστατικό για να λάβει την απάντηση ότι δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης ή αποζημίωσης καθώς “δεν είναι ευθύνη της εταιρίας”…

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ