Ενισχύεται η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Οροπεδίου

Παραδόθηκε στο Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου  ο νέος φορτωτής με πρόσθετο συνοδευτικό εξοπλισμό.

Πρόκειται για  σύγχρονο μηχάνημα έργου, το οποίο αποκτήθηκε μετά από υποβολή πρότασης του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου σε σχετικό πρόγραμμα ¨Πρόσκληση Ε.Π. «Κρήτη» άξονα προτεραιότητας 2 «Βιώσιμη Ανάπτυξη με αναβάθμιση του περιβάλλοντος και αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής στην Κρήτη», κωδικού ΟΧΕ_ΛΑΣΙΘΙΟΥ_1, Α/Α ΟΠΣ ΕΣΠΑ: 3594, δράση: «5.b.la.1:Υλοποίηση δράσεων που περιορίζουν τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και των κινδύνων» με προϋπολογισμό 150.908,00 € με ΦΠΑ . 

Πρόκειται για προμήθεια ενός μηχανήματος, εκσκαφέα-φορτωτή ελαστικοφόρου με τοποθετημένους μηχανισμούς φορτώσεως με μηχανικό ταχυσύνδεσμο για  την εναλλαγή του κάδου, με μαχαίρι αποχιονισμού βαρέως τύπου στο εμπρόσθιο μέρος και τηλεσκοπικό μηχανισμό εκσκαφής με υδραυλικό ταχυσύνδεσμο για την εναλλαγή του κάδου εκσκαφής με την υδραυλική σφύρα βαρέως τύπου, στο οπίσθιο μέρος. Το μηχάνημα είναι εντελώς καινούργιο της τελευταίας σειράς παραγωγής, τελευταίου τύπου και κατασκευής από τα πλέον εξελιγμένα τεχνολογικά και πληροί όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης  ανέφερε : «Συνεχίζουμε  να ενισχύουμε  το στόλο των οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου, αξιοποιώντας εθνικούς πόρους αλλά και Ευρωπαϊκά προγράμματα, στοχεύοντας πάντα σε καλύτερες υπηρεσίες προ τους δημότες και το κοινωνικό σύνολο. Το νέο σύγχρονο Μηχάνημα έργου θα βοηθήσει στις καθημερινές ανάγκες  που καλείται να αντιμετωπίσει η τεχνική υπηρεσία του Δήμου καθώς και στις έκτακτες ανάγκες που προκύπτουν από τις ακραίες καιρικές συνθήκες  που επικρατούν πολλές φορές στην περιοχή  μας, παρέχοντας την απαιτούμενη ισχύ και κυρίως ασφάλεια, στο προσωπικό μας».

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content