Εκδήλωση της ΝΔ με Αυγενάκη, Γεωργαντά, Τασούλα

Με θέμα: «Συνταγματική Αναθεώρηση – Δημόσια Διοίκηση: θεμελιώνοντας ένα ισχυρό κράτος δικαίου» πραγματοποιείται απόψε στο ξενοδοχείο Ibis Styles Hotel του Ηρακλείου η θεματική εκδήλωση της ΝΔ.

Κεντρικός ομιλητής είναι ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ενώ για το θέμα εισηγήσεις έκαναν οι κ. κ. Γιώργος Γεωργαντάς Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης ΝΔ – Βουλευτής Κιλκίς και Κωνσταντίνος Τασούλας Βουλευτής Ιωαννίνων ΝΔ.

«Η Νέα Δημοκρατία θα επαναφέρει στη δημόσια διοίκηση το αίσθημα δικαιοσύνης και την αρχή της αριστείας, το οξυγόνο που χρειάζεται η δημόσια διοίκηση για να λειτουργήσει αποτελεσματικά σε ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό Κράτος.

Οι βασικές προτεραιότητες του προγράμματος της ΝΔ για τη Δημόσια Διοίκηση περιλαμβάνει: Αποτελεσματικό Κράτος. Δεσμευόμαστε για μια Δημόσια Διοίκηση που θα προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες με λιγότερες δαπάνες. Στόχος της ΝΔ είναι το νοικοκύρεμα του Δημοσίου Τομέα με αξιολόγηση, κινητικότητα και χωρίς απολύσεις, το τονίζω αυτό», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Για το θέμα εισηγήσεις πραγματοποίησαν οι κ. κ. Γιώργος Γεωργαντάς Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης ΝΔ – Βουλευτής Κιλκίς και Κωνσταντίνος Τασούλας Βουλευτής Ιωαννίνων ΝΔ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ