Εισαγγελική παρέμβαση για το θάνατο του Παναγιώτη

Θα διερευνηθούν οι ευθύνες - Το ξέσπασμα του 24χρονου γιου του Χρήστου
Την έναρξη διαδικασίας για την διερεύνηση των συνθηκών  και πιθανών ευθυνών που οδήγησαν στο θάνατο του 51χρονου Παναγιώτη Μητρέλου διέταξαν οι Εισαγγελικές αρχές.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Ηρακλείου, Θανάσης Γαλήνας διέταξε προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια της τραγωδίας αλλά και το κατά πόσο και εάν προκύπτουν ευθύνες.

Το πρωί της Παρασκευή στο σημείο της τραγωδία βρέθηκε και πάλι ο γιος του άτυχου 51χρονου Παναγιώτη.

Ο 24χρονος Χρήστος ζήτησε να “διερευνηθεί σε βάθος τί έφταιξε για τον τραγικό χαμό του πατέρα του, περιγράφοντας τον ως έναν άνθρωπο του μόχθου, οικογενειάρχη, που “έτρεχε από το πρωί ως το βράδυ, για να τους φροντίσει όλους. Ήταν ένας αγαθός άνθρωπος, όλοι έχουν καλά λόγια να πουν“.

«Ήταν τόσο ξαφνικό. Δυστυχώς δεν ήμουν εκείνη την ώρα μαζί του» λέει και συγκινεί ο γιος του άτυχου άνδρα, ο οποίος συνεχίζει λέγοντας «έφτασα στο σημείο πολύ αργότερα, το έμαθα αργά δυστυχώς, τον είχαν πάρει ήδη και δεν τον είδα».

Το νήμα της ζωής του 51ος ετών άντρα κόπηκε τόσο ξαφνικά και ακόμα κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο αγαπημένος τους φίλος και συγγενής δεν είναι πια στη ζωή. Η οικογένειά του βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, με την σύζυγο του να είναι ένα ράκος. Ο γιος τους μας λέει ότι ο πατέρας του «ήταν από τους πιο αγαθούς ανθρώπους, ποτέ δεν είχε κακίες με κανέναν, ποτέ του δεν νευρίαζε, ποτέ του δεν θύμωνε. Δεν έχω άλλα λόγια να πω για τον πατέρα μου. Δεν είμαστε καθόλου καλά. Και η μητέρα μου είναι σε άθλια κατάσταση όπως όλοι μας. Είμαστε τρία αδέρφια, ο ένας είναι φοιτητής εδώ στο Ηράκλειο, ο άλλος ανήλικος και όλοι μας είμαστε σε κακή κατάσταση».

Ο γιος του άτυχου 51χρονου δηλώνει αποφασισμένος να κινηθεί νομικά εναντίον των υπευθύνων. «Θα προχωρήσουμε νομικά κατά παντός υπευθύνου, είτε είναι ο δήμος είτε οποιοσδήποτε. Όσοι έχουν ευθύνες να πληρώσουν». Ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Ηρακλείου Θανάσης Γαλήνας, διέταξε προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες του δυστυχήματος αλλά και το αν προκύπτουν ευθύνες και αμέλεια από τους υπεύθυνους για την πτώση του δέντρου που σκότωσε τον 50χρονο άνδρα. Την ίδια στιγμή, ήδη, η Αστυνομία έχει καλέσει τρεις αυτόπτες μάρτυρες για να καταθέσουν.ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content