Έφυγε αιφνιδίως ο ιατρός Λάμπρος Τριανταφύλλου

Με συγκίνηση πληροφορείται η κοινή γνώμη την απώλεια του διακεκριμένου ιατρού Λάμπρου Τριανταφύλλου, που έφυγε από τη ζωή αιφνιδίως, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του.

Ο Λάμπρος Τριανταφύλλου καταγόταν από τα Χανιά και είχε υπηρετήσει πολλά χρόνια στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ως Διευθυντής του Ακτινολογικού Τμήματος.

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και κανείς δεν πρόκειται να λησμονήσει τις ανεκτίμητες υπηρεσίες που προσέφερε ως άριστος επιστήμονας και άνθρωπος, μέχρι την συνταξιοδότησή του.

Στους οικείους του η ΝΕΑ ΔΡΑΣΙΣ απευθύνει εγκάρδια συλλυπητήρια.

 

 

Θερμά συλλυπητήρια από το Βενιζέλειο

Από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο εκδόθηκε η ακόλουθη συλλυπητήρια ανακοίνωση:

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε την αιφνίδια απώλεια του συνταξιούχου ιατρού Ακτινολόγου κ. Λάμπρου Τριανταφύλλου.

Ο κ. Τριανταφύλλου είχε υπηρετήσει το Γ.Ν. Βενιζέλειο – Πανάνειο με αφοσίωση από πολλές Ιατρικές και Διοικητικές θέσεις, ως Διευθυντής του Τμήματος Νεότερων Ακτινοδιαγνωστικών Μεθόδων (Αξονικός – Μαγνητικός Τομογράφος), Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου, Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας επί σειρά ετών.

Εκτός της επιστημονικής Ιατρικής του συμβολής, η διαρκής ενασχόληση του με την οργάνωση και εξέλιξη του Βενιζελείου Νοσοκομείου κατά τις τελευταίες δύο δεκαετίες ήταν συνεχής, και έχει συμβάλλει σε σημαντικό βαθμό στην υλοποίηση της φυσιογνωμίας του Βενιζελείου, όπως το γνωρίζουμε σήμερα.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content