Θρήνος στην Τύλισο – Έχασε τη μάχη η Αγάπη Παπάζογλου – Σήμερα το στερνό αντίο
Bαρύ είναι το πένθος που έφερε στην Τύλισο  η τραγική είδηση για το θάνατο της Αγάπης Παπάζογλου που έφυγε χτυπημένη από σοβαρή νόσο στα 37 της μόλις χρόνια.

Η Αγάπη παντρεμένη και μητέρα ενός μικρού παιδιού, δυστυχώς έχασε τη μάχη για τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της, το χωριό της, όλους όσοι την γνώρισαν και την αγάπησαν.

Η ίδια είχε δραστηριοποιηθεί παλαιότερα στα κοινά κατεβαίνοντας στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφια, ενώ υποψήφιος με το συνδυασμό  του Σπύρου Καλλέργη ήταν και ο πατέρας της Νίκος Παπάζογλου στις τελευταίες εκλογές.

Η κηδεία της Αγάπης θα γίνει σήμερα Τρίτη στις 5 το απόγευμα, από τον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας στην Τύλισο. Η σορός θα βρίσκεται στο Ναό από τις 4.

Η neadrasis.gr εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης.

 

Συλλυπητήρια δήλωση Θανάση Κύρκου για την απώλεια της Αγάπης Παπάζογλου

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Μαλεβιζίου Θανάσης Κύρκος, μόλις πληροφορήθηκε την απώλεια της Αγάπης Παπάζογλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μεγάλη θλίψη προκαλεί σε όλο το Μαλεβίζι η είδηση της τόσο πρόωρης και ξαφνικής απώλειας της Αγάπης Παπάζογλου, σε ηλικία μόλις 37 ετών.

Μιας νέας μητέρας και συζύγου, αλλά και μιας δραστήριας γυναίκας που είχαμε την ευκαιρία να υπηρετήσουμε μαζί την τοπική αυτοδιοίκηση από τη θέση του μέλους του δημοτικού συμβουλίου Μαλεβιζίου κατά την περίοδο 2014-2019.

Για όσους την γνωρίσαμε, η απώλειά της αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό.

Στην οικογένειά της, στους οικείους της και στα αγαπημένα της πρόσωπα, απευθύνουμε τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια.»

 ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ